banner171

İşte Erdoğan'ın gizli İstanbul programı

Çılgın Proje'nin de açıklanacağı İstanbul programının detayları... ..

İşte Erdoğan'ın gizli İstanbul programı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun seçim çalışmaları içerisinde İstanbul sürekli özel bir yere sahip oldu. Her ile bir defa gitmesine rağmen İstanbul’da birden çok programa katılıyor ve Açıkhava toplantılarının en büyüğünü İstanbul’da yapıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul programı 27 Nisan’da Esenler’de başlıyor.  Esenlerin büyük yatırımlarından olan Esenler Bölge Parkı’nın açılışı yanı sıra toplu açılış törenlerine katılacak. İstanbul’da yapılan açılışların toplam maliyeti 1 milyar 417 milyon lira tutarında. Esenler’de saat 17.00’de yapılacak açılış törenlerine binlerce partilinin katılacağı ve Başbakan Erdoğan’ın partililere hitaben bir konuşma yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Esenlerdeki törenin yanı sıra Avcılar sahil yolu ile Pendik Kaynarca Bölge Parkı’nın da açılışını yapacak olan Erdoğan’ın diğer İstanbul programları da oldukça dolu.

ÇILGIN PROJE SÜTLÜCE’DE TANITILACAK

27 Nisan’da Sütlüce’deki Haliç Kongre Merkezi’nde saat 11.00’da“Çılgın Proje”sini açıklayacak olan Başbakan Erdoğan, İstanbul’daki seçim çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürecek.

SULTANBEYLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK AÇILIŞ

29 Nisan’da ise Hüseyin Keskin’in Belediye Başkanı olmasından sonra İstanbul’un büyük ticaret merkezlerinden ve metropol ilçelesi haline gelen Sultanbeyli’de bir miting çalışmasında bulunacak olan Başbakan Erdoğan, İlçe’ye ticari olarak büyük değer katacak olan otoyol bağlantısının açılış törenine katılacak.

Burada da halka hitaben konuşma yapacak olan Erdoğan, İlçedeki faaliyetlerini sürdürecek

TAKSİCİLERİ DE UNUTMADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sık sık çaylarını içmeye gittiği ve belirli dönemlerde duraklarında sohbet ettiği taksicileri de unutmadı. Erdoğan, 29 Nisanda Haliç’te taksicilerle buluşacak.

3 Mayıs’ta bazı ilçelerde ziyaretler gerçekleştirip küçük mitingler yapacağı da şimdilik Ak Parti cephesinde heyacanlı bekleyişe neden oldu.

 DEV MİTİNG  HAZİRAN’DA

Erdoğan’ın en büyük mitingi bu yıl da İstanbul’da olacak. 5 Haziran’da Kazlıçeşme meydanında yapacağı mitinge milyonlarca partilinin katılması bekleniyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153