banner171

GOP'ta market ve AK partinin 2 seçim bürosu kundaklandı

Avcılar ve Sarıyer'deki AK Parti seçim irtibat büroları ile Gaziosmanpaşa'da bir markete molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı .

GOP'ta market ve AK partinin  2 seçim bürosu kundaklandı



Avcılar ve Sarıyer'deki AK Parti seçim irtibat büroları ile Gaziosmanpaşa'da bir markete molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.
Avcılar Gümüşpala Mahallesi Şükrübey Caddesi 29 numarada bulunan AK Parti seçim irtibat bürosuna saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından molotofkokteyli atıldı. Gürültü üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, irtibat bürosunda yangın çıktığını gördü. Yangını söndüren vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, büro içerisinde incelemelerde bulundu. Saldırıda irtibat bürosunda maddi hasar meydana geldi.
Görgü tanıkları, duydukları ses üzerine dışarı çıktıklarında büroda çıkan yangını gördüklerini ve müdahale ettiklerini aktardı. Büro sorumlusu Hayri Tabur da saldırıyı "çok çirkin bir olay" olarak niteledi. Tabur, saldırıların kendilerini yıldıramayacağını ifade etti.


Aynı saatlerde, Gaziosmanpaşa'da bir market ile Sarıyer'de AK Parti seçim irtibat bürosuna molotofkokteylli saldırı gerçekleştirildi. Polis, olayların faillerini yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153