banner171

AK Parti'nin en yüksek oy beklediği il!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye en fazla oy verecek şehri açıkladı

AK Parti'nin en yüksek oy beklediği il!

Sağlık Bakanı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye en fazla oy verecek şehri açıkladı.

Dadaşlığın en önemli vasfının "hizmet ehline vefa göstermesi olduğunu belirten Bakan Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum'un AK Partiye en fazla oy veren il olacağını söyledi.

Sağlık Bakanı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum'un AK Partiye en fazla oy veren il olacağını söyledi. AK Parti'nin 8.5 yıllık icraatlarının millette geniş yankı uyandırdığını ve en merkezi yerden, en ücra köşeye kadar AK Partinin hizmetlerinin minnetle anıldığını dile getiren Bakan Akdağ, "Erzurum elbette daha bir farklı. Şehrimizde AK Parti denildiğinde akan sular duruyor. Ben eminim ki, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum oy oranı olarak Türkiye'de AK Parti'ye oy veren birinci il olacaktır dedi.

DADAŞLIK HİZMET EHLİNE VEFAYI GEREKTİRİR

Erzurum'un yıllardır, "sahipsiz, "unutulmuş, "ihmal edilen gibi sıfatlarla anıldığını, ancak AK Parti Hükümeti ile şehrin bu makus talihinin değiştiğini ifade eden Recep Akdağ, dadaşlığın en önemli vasfının "hizmet ehline vefası olduğunu da vurguladı.

6 MİLLETVEKİLİ DE AK PARTİ'NİN

Hizmete vefa gösteren şumul bir karakterle bezenen Erzurum halkının seçimlerde AK Parti'yi tercih edeceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Recep Akdağ, "Partimiz Erzurum'dan 6 milletvekili çıkarıp, Erzurum'a hizmet kervanını devam ettirecektir. 6 Milletvekilinin Ankara'da bulunması şehir açısından büyük faydaları olacaktır. Her birimiz Erzurum'un sorunlarını kendi aramızda paylaşıp, bunları daha kolay çözüme kavuşturacağız şeklinde konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153