banner171

AKP'ye Göre CHP ve MHP'nin Kaset Farkı

MHP'de dün patlak veren kaset skandalı, iki MHP'liyi koltuğundan etti. AKP'li Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı açıklamada MHP ve CHP'de yaşanan kaset skandallarını değerlendirdi.

AKP'ye Göre CHP ve MHP'nin Kaset Farkı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, 'CHP'nin CD'si, MHP'nin CD'si, birbirinden farkı var mı? Yok, bunlar ruh ikizi' dedi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Tanrıverdi, amaçlarının ülkeye hizmet etmek ve eser bırakmak olduğunu belirterek, TBMM'de bu duygularla çalıştıklarını ifade etti. Partisinin milletvekili adayları içinde darbeci, balyozcu ve emanet aday bulunmadığını dile getiren Tanrıverdi, şunları söyledi:

'AK Parti'nin adayları içerisinde, Ergenekoncu, Balyozcu aramayın, çete, mafya aramayın. Vatanının, milletinin değerlerine yabancı aramayın, emaneten aday aramayın. Partimizin adayları, milletimizin, sizin bağrınızdan çıkan adaylardır. Adaylarımız genç, dinamik, dürüst, liyakatli, iş bilen, misyon ve vizyon sahibi, 'ben' değil, 'biz' diyen, kendiyle, kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, en önemlisi milletiyle barışık, insanı yaşat ki, 'Manisa yaşasın, devlet yaşasın' ilkesini özümsemiş, Manisa'nın evlatlarıdır.'

'AK PARTİ'YE İMRENİYORLAR'
Tanrıverdi, muhalefet partilerinin AK Parti'ye imrendiğini, 'sahte hedeflerle, havada asılı vaatlerle göz boyamaya çalıştıklarını' savunarak, şöyle devam etti:

'Soruyorum onlara, siz bu hedeflere maskeli adaylarla mı ulaşacaksınız? Ergenekoncularla, çetelerle kol kola girerek mi gerçekleştireceksiniz? Vatandaşı oy çantası olarak gören, eskinin 'Dün dündür, bugün bugündür' anlayışını diriltmeye çalışıyorlar. Geçmiş geçmişte kaldı. Milletimiz eski defterleri kapattı. Eskimiş siyaseti çöpe attı. Ama bugünü daha iyi anlamak için dünü asla unutmamalıyız. Ana muhalefet, yavru muhalefet hiç de Türkiye'de iktidarı düşünmüyor. Hepsi baraj hesapları yapıyor. Sayın Baykal bir CD ile yıkıldı gitti. Şimdi de MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı CD ile gitti. CHP'nin CD'si, MHP'nin CD'si, birbirinden farkı var mı? Yok, bunlar ruh ikizi. Bunların genleri bile birbiriyle aynıymış, onu şimdi fark ettik. Listeleri bile birbirinden farklı değil.'

'TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET'
AK Parti'nin 8,5 yıllık iktidarı boyunca milli iradeye gölge düşürecek, milli iradenin tecellisini engelleyecek her türlü girişimin karşısında durduklarını söyleyen Tanrıverdi, bölgesel, dini ve etnik milliyetçilik yapmadıklarını ifade etti. Her zaman tek bayrak, tek vatan, tek millet ilkesini benimsediklerini, bunları tartıştırmayacaklarını belirten Tanrıverdi, 'Türkiye'nin resmi dili Türkçe'dir, herkes ana dilini konuşabilir ama resmi dilimize kimse alternatif düşünemez' dedi.

Siyasetin kazası olmadığını belirten Tanrıverdi, '12 Haziran akşamı sandık açıldığında keşke dememek için siyasetin kazasını yaşamayacağız. Biz kimsenin kirliliği üzerinde siyaset yapmayacağız. Manisa ilinde en az 8 milletvekili çıkaracağız'

Gece geç saatlere kadar süren toplantı sonunda AK PArti Manisa milletvekili adayları toplu olarak sahneye çıktı ve salondakilere çiçek attı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153