banner171

Sultangazi de 39 kişi yakalandı!

İstanbul'da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların bir haftalık bil'nçosunda 41 aracın yakılması, siyasi parti seçim bürolarına saldırı ve korsan gösteri gibi olaylara katıldıkları belirlenen 39 kişinin yakalandığı açıklandı.

Sultangazi de 39 kişi yakalandı!
39 şüphelinin gözaltına alındığı çalışmalarda 34 molotof kokteyli, 2 adet 16'lı havai fişek bataryası, 2 adet maske, bir adet bilye atar tabanca, 12 adet bilye atar fişeği, 2 adet mermi ile çok sayıda örgütsel içerikli doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden ikisi emniyet müdürlüğünden serbest bırakıldı. 

Yaşı 18'in altında olan 15 kişi dün, kalan 15 kişi de bugün adliyeye sevk edildi. 7 şüphelinin ise emniyetteki sorgusunun sürdüğü kaydedildi. Operasyon yapılan ilçelerdeki 41 ayrı aracın yakılması, siyasi parti bürolarına bomba konulması, bazı iş yerlerine Molotoflu saldırılarda bulunulması gibi 31 olayın aydınlatıldığı belirtildi. 

34 molotof kokteyli ele geçti

Operasyonlarda 34 molotof kokteyli ele geçiren polis, 31 ayrı terör olayının soruşturma kapsamında aydınlatıldığını açıkladı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Maltepe, Beyoğlu, Esenyurt, Sultanbeyli, Kadıköy, Şişli, Güngören, Ataşehir ve Sultangazi ilçelerindeki araç yakma, partilerin seçim bürolarına saldırı, korsan gösteri, güvenlik güçlerine ait bina ve araçlara zarar verilmesi gibi olaylar kapsamında operasyonlar yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153