banner171

Öcalan'a ev hapsi için ne dedi?

İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay, Abdullah Öcalan'ın ev hapsine alınacağına ilişkin iddiaları yanıtladı.

Öcalan'a ev hapsi için ne dedi?

İçişleri eski Bakanı Beşir Atalay, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ev hapsine alınacağı yönündeki iddialara ilişkin ''Hiçbir çalışmamızda Öcalan'ın başka bir yere götürülmesi, ev hapsi gibi bir konu geçmemiştir'' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan'nın ev hapsine alınacağı yönündeki iddialarını Atalay, ''MHP'nin başka konusu yok ve bunlarla siyaset yapıyor'' sözleriyle cevap erdi:

''Bu konuları ajite ederek, sürekli gündemde tutarak siyaset yapıyor. Bazı kesimler bu konulardan nemalanır. İçlerinde bir ukde vardır MHP'nin, çünkü bu terörist başı yakalandıktan sonra yargılandı ve ceza verildi. Cezayı uygulamadı MHP. MHP bununla ilgili sürekli bir kompleks içindedir, sürekli bir savunma refleksi içindedir. Bu kompleksini böyle suçlamalarla gidermek istiyor.

Bizim ne terör örgütüyle ne başka bir illegal yapıyla bu konularda hükümet olarak, parti olarak bir kez bile görüşmemiz olmamıştır. Hiçbir çalışmamızda Öcalan'ın başka bir yere götürülmesi, ev hapsi gibi hiçbir konu geçmemiştir, çalışmalarımızın hiçbirinde böyle bir şey geçmemiştir. Hükümetin gündemine böyle bir konu asla gelmemiştir.''


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153