banner171

Arda Turan: Sinem'i başkasıyla görünce canım yandı

Yıldız futbolcu Arda Turan, Hülya Avşar'ın programına katıldı. Avşar'ın, eski nişanlısı Sinem Kobal hakkındaki sorularını yanıtlayan Turan, 'Sinem kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. Başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığını söylemek zoruma gitmiyor. O an benim için her şey bitti' dedi.

Arda Turan: Sinem'i başkasıyla görünce canım yandı
 İspanya’ya dönmeden önce Hülya Avşar’a konuk olan futbolcu Arda Turan, Avşar’ın Sinem Kobal ile ilgili sorularına kayıtsız kalamadı. İlişkileriyle ilgili ilk kez bu kadar açık konuşan Turan, “Sinem kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı” dedi.



"BENİM İÇİN HER ŞEY BİTMİŞTİR"

Atletico Madrid’de top koşturan Arda Turan, dün akşam katıldığı Hülya Avşar’da, Avşar kızının terletic sorularına içtenlikle cevap verdi. Avşar’ın “Ne senin Sinem’e, ne de Sinem’in sana olan sevgisinin bittiğine inanmıyorum” sözleri üzerine Arda Turan, “Benim üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum Sinem’in mutlu olmasıdır” diyerek ilişkilerinin çıkmaza girdiğinin altını çizdi. “Evlilik planı yaparken ayrıldık, demek ki bitmesi daha hayırlıymış” diyen Arda, “Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. O’nu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir” sözleriyle konuyu kapatmak istedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153