banner171

Bu Tarz Benim'den elenen Ayşegül'ün binbir surat halleri

Bu Tarz Benim'in agresif yarışmacısı Ayşegül Melisa Doğan'ın eleştiriler karşısında yaptığı ilginç surat ifadeleri dikkat çekiyor.

Bu Tarz Benim'den elenen Ayşegül'ün binbir surat halleri
 Bu Tarz Benim'de bu hafta son ikiye Ayşegül Doğan ve Gizem Güler kaldı. Bu Tarz Benim jürisi Ayşegül Doğan'ın gitmesine karar verdi.

İVANA DA 'AYŞEGÜL GİTSİN' DEDİ

Bu Tarz Benim jürisi Ayşegül Doğan'ın gitmesine karar verdi. İvana Sert, Ayşegül Doğan'ın ismini, 'agresifliği' sebebiyle önerdiğini söyledi. Bu Tarz Benim'den elenen Ayşegül Doğan 100 Bin TL'ye veda etti.

JÜRİNİN TAMAMINDAN VETO YEDİ

Ayşegül Melisa Doğan belki de ilk kez jürinin tamamının oyuyla elenen isim oldu.



BİNBİR SURAT AYŞEGÜL

Agresif tavırları yüzünden sonunu getiren Ayşegül'ün yarışma boyunca yaptığı ilginç surat ifadeleri de çok konuşulmuştu. Sivri dili ve sert yorumlarıyla yarışmanın ilk gününden bu yana ön planda olan fakat eleme gecesinde sürpriz bir şekilde elenen Ayşegül, en çok Özlem Özden ile tartıştı. Sık sık Özlem'in yüz hareketlerini, mimiklerini ve özellikle dişlerinin önde oluşunu ti'ye alarak açıkça dalga geçti.





"TORPİLLİ DİYORDUNUZ.."

Elenmesini hazmedemeyen Ayşegül, yarışmaya veda ettiği akşam Instagram hesabından isyan etti. Ayşegül, paylaştığı fotoğrafın altına, "Aylardır 'torpilli' diye diye bir hal oldunuz umarım bugün emin olmuşsunuzdur. Hiç bir zaman bir yarışmada kendimi ön plana atmak için samimiyetsiz davranışlar sergilemedim. Nasıl başlarken aynıysam giderken de öyle gittim. " notunu düştü.

Eleme sonrası Twitter kullanıcıları Ayşegül'e olan hislerini dile getirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153