banner171

O Ses Türkiye'de Gökhan ile Mazhar Alanson tartıştı

O Ses Türkiye'de jüri üyeleri Gökhan Özoğuz ile Mazhar Alanson arasında üslup gerginliği yaşandı. İkili bir yarışmacı üzerinden tartışmaya başladı...

O Ses Türkiye'de Gökhan ile Mazhar Alanson tartıştı
 TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin yeni bölümünde, çapraz eşleşmelerle düellolar yapılırken jüri üyeleri arasında tartışma yaşandı.

O Ses Türkiye'de Gökhan ile Mazhar Alanson arasında gergin anlar yaşandı.

Gökhan, yarışmacısını eleştiren Mazhar Alanson'a tepki verdi.

"MAZHAR ABİ ÇOK KIRICI YORUMLAR YAPIYORSUN"

Gökhan Özoğuz, "Mazhar abi bizim yarışmacılarımıza niye sürekli giydiriyorsun?, herkesin yarışmacılarına giydiriyorsun..." diyerek tepki gösterdi.

Athena Gökhan, sonrasında da Mazhar Alanson'un eleştirilerine şöyle karşılık verdi:

"Bence şöyle olması lazım, yarışmacılara karşı daha yapıcı eleştiriler yaptığımızda daha şık oluyor. Arkadaşlarımızı kırılmamış oluyorlar.(Yakışıklı değilsin, iyi söylemedin gibi). Ben mümkün olduğunca daha yumuşak davranmayı tercih ediyorum, benim yarışmacım olmasalar bile...'' 

Mazhar Alanson Gökhanın bu sözlerine 'O senin tarzın, sen yumuşak davranıyorsun diye...

Gökhan:
  Ben kimseyi kırmayı sevmiyorum Mazhar abi, ondan dolayı olmasın sakın?

Mazhar Alanson, Gökhan'ın bu sözlerine sinirli bir tavırla, "Biz kimseyi kırmadık. Sen sadece bizi kırıyorsun.. Ben yumuşak olmuyorum. Kimsenin biz kalbini kırmıyoruz, ben Ozan'a iyi söylemedin demedim, çok yakışıklı bulmadığımı söyledim, gitarı da bırakmasaydın dedim, biz kimsenin kalbini kırmıyoruz." dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153