banner171

Erdoğan'dan o eleştirilere cevap: Ben tarafım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yöneltilen 'Tarafsızlık'' eleştirilerine yönelik ''Tarafım ama milletin tarafıyım'' şeklinde cevap verdi.

Erdoğan'dan o eleştirilere cevap: Ben tarafım!
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile beraberindeki heyeti kabulünde konuştu. Erdoğan konuşmasında başkanlık sistemi tartışmaları vardı.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından ilgili bölüm: 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanılığı Sarayı'nda Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu heyetini ağırladı.Heyete yönelik bir konuşma yapan Erdoğan, konuşmasının büyük bir bölümünü Başkanlık sistemine ayırdı. Erdoğan kendisine yöneltilen ''tarafsız ol'' eleştirilerine ilişkin ise ''Ben tarafım ama milletin tarafıyım'' dedi.

HİÇBİR GÜÇ SİZLERİ ORTADAN KALDIRAMAZ

Esnaf ve sanatkarları toplumun omurgası olarak gördüklerini ve omurgasız bir bedenin ayakta kalması nasıl mümkün değilse esnaf ve sanatkarsız bir milletin de ayakta kalmasının mümkün olmayacağını söyleyen Erdoğan, ''Bizim için esnaf ve sanatkarın yeri özeldir. Esnaf ve sanatkarlarımız ahilik geleneğinin devamıdır. Hiçbir güç sizleri ortadan kaldıramaz.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153