banner171

AK Parti'deki son istifalar ne anlama geliyor?

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden başarıyla çıkan AK Parti'de son zamanlarda meydana gelen istifalar bir çatlağın habercisi mi yoksa bir kan değişimi mi?

AK Parti'deki son istifalar ne anlama geliyor?
AK Parti'de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Iğdır,Ardahan, İskenderun ve Mersin'den gelenistifa  haberleriyle  ilgili olarak bir açıklamada bulundu. 
AK Parti'den istifa eden başkan ya da yöneticilerin  bu zamana kadar olan görevlerini  başarıyla   yerine  getirdiğinin  altını çizen Soylu, bu istifalara çok  özel  anlamların yüklenilmemesi  gerektiğini dile getirdi.
SOYLU: AK PARTİ'DE ASLA BİR ÇATLAK YOK
AK Parti'deki istifaların asla ‘bir çatlağın'  habercisi  olmadığına dikkat çeken Soylu, siyasetin ve teşkilatçılığın çok meşakkatli ve  fedakarlık  gerektiren bir  yol  olduğunu sözlerine ekledi. Soylu, AK Parti'nin son seçimlerde yüzde 45 oy almasında bu teşkilatların büyük emeğinin olduğunu söylerken, istifaları "bayrak değişimi" şeklinde yorumlamak icap ettiğine vurgu yaptı.
"BAYRAK DEĞİŞİMİ SÜKUNET İÇERİSİNDE OLUR"
AK Parti teşkilatında görev yapan her  arkadaşın  ayrı bir önem ve  değere   sahip olduğunu söyleyen Süleyman Soylu, parti içerisindeki bayrak değişiminin suhulet ve sükunet içerisinde gerçekleştirildiğini açıkladı.






omer. sut @ haber7 .com

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153