banner171

Ak Parti'nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oldu Mu?

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, şu anda Meclis başkan adaylığı için istişarelerin sürdüğünü söyledi.

Ak Parti'nin Meclis Başkanı Adayı Belli Oldu Mu?
 Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, şu anda koalisyon görüşmelerinin başlamadığına dikkat çekerek, "Dolayısıyla bu aşamada koalisyon pazarlıklarının devreye girmesini beklemiyorum. Meclis başkanlığı süreci kendi başına bir süreç" dedi.
VATANDAŞIN YÜZDE 95 TERCİHİ 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi’ne girişinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin TBMM Genel Kurulu’nda ant içen vekilleri hatırlatması üzerine Yılmaz, "25. Dönem Meclisimiz hayırlı olsun. Çok renkli bir Meclis gerçekten, temsil gücü çok yüksek bir Meclis. Vatandaşımızın yüzde 95’inin tercihlerinin yansıdığı bir Meclis. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"HENÜZ KESİN BİR İSİM YOK"

Başka bir gazetecinin Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin AK Parti’den çeşitli isimlerin gündeme gelmesini sorması üzerine Bakan Yılmaz, "Bu konularda istişarelerimiz devam ediyor. Sayın Başbakanımız biliyorsunuz geniş bir şekilde istişarelerde bulunuyor. Henüz belirlenmiş bir isim yok. Belirlendiği zaman hep birlikte göreceğiz. Şu anda istişare süreci devam ediyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 03:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153