banner171

AZİZ BABUŞCU EV SOHBETLERİ HATİPLER TOPLANTISINA KATILDI

AZİZ BABUŞCU EV SOHBETLERİ HATİPLER TOPLANTISINA KATILDI AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ev sohbetleri hatipler toplantısı, İl Başkanlığında yapıldı.

AZİZ BABUŞCU EV SOHBETLERİ HATİPLER TOPLANTISINA KATILDI
AZİZ BABUŞCU EV SOHBETLERİ HATİPLER TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ev sohbetleri hatipler toplantısı, İl Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekil Feyzullah Kıyıklık, İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Kandemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, İlçe Başkanları, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mehmet Muş, İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Gençlik Kolları Üyeleri  ile 39 ilçeden hatipler katıldı.

Ev sohbetlerinin startının verildiği hatipler toplantısında konuşan Aziz Babuşcu, İl Gençlik Kollarının Aralık ayından itibaren 3 ay olarak belirledikleri program çerçevesinde genç kürsü 2023 program formatını bütün ilçelerde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu programlarda 53.000 gencimize mesajlarımızı ulaştırdık ve gençlerimiz o programlarda 2023’te nasıl bir Türkiye istediklerini anlattılar.”dedi.

BUGÜNE KADAR BOYNUMUZU MİLLETİN KARŞISINDA EĞECEK HİÇBİR ŞEY YAPMADIK

Genç hatiplere seslenen Babuşcu, “Sizler, bir süredir devam eden ev sohbetleri halkasına, bugün genç hatipler olarak katılacaksınız. Biliyorsunuz ki, seçime az bir zaman kaldı. Seçim yaklaştıkça tempomuz da artıyor. Rahat ve özgüven içinde milletimize yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı anlatmaya başlayacağız. Bugüne kadar boynumuzu milletin karşısında eğecek hiçbir şey yapmadık. Biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz. 2011 seçimlerine giderken bizi motive edecek temel dinamik; şüphesiz ki, bu topraklarda köklü bir imparatorluğun mirasçısı genç cumhuriyetin çocukları olarak, o medeniyetin tecrübesi, değerleri, dava bilinci, gelecek kaygısı ve vicdan sızısıyla yoğurup samimiyet hamuruyla şekillendireceğimiz birikimidir. Bizler geçmişten gelen, genlerimizde var olan bu birikimi anlatacağız.”diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN RENKLERİNİN TEMSİL EDİLDİĞİ BİR ADAY PROFİLİYLE MİLLETİMİZİN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

Milletvekili aday adaylığı sürecine de değinen Babuşcu, aday adaylığı sürecinde sona yaklaşıldığını ve yakında aday profillerinin belli olacağını ifade ederek, “O aday profilleriyle, AK Parti’nin bir Türkiye partisi olduğunu göreceğiz. Genciyle, kadınıyla akademisyeniyle, sporcusuyla Türkiye’nin bütün renklerinin temsil edildiği bir aday profiliyle milletimizin karşısına çıkacağız.”dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153