banner171

Babacan: İş kadınları için W20 Zirvesi geliyor

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan G20'nin iş kolu olan B20 toplantısında yaptığı konuşmada iki sürpriz öneriyi gündeme getirdi.

Babacan: İş kadınları için W20 Zirvesi geliyor
 Türkiye'nin G20 dönem başkanlığı kapsamında G20'nin alt kolu olan B20 toplantısının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İş kadınlarının sorunlarını masaya yatırabilecekleri bir W20 müjdesi verdi.

KADINLARA YÖNELİK 'W20' ÖNERİSİ

"Türkiye olarak dönem başkanlığımızda yeni bir hat açmak istiyoruz" diyen Babacan bunun adını ise 'W20' olarak belirlendiklerini söyledi. W20'nin iş kadınlarına yönelik olacağını ve İş kadınlarının sorunlarının masaya yatırılacağını ifade eden Babacan, bu konuyla ilgili 20 ülke ile tam istişare edilmediğini vurgulayarak, ''Ben bu hattın açılacağına inanıyorum. Bunun da 2015 için değil sürekli olmasını istiyoruz.'' diye konuştu.

KOBİ'LER İÇİN ''KOBİ PLATFORMU'' ÖNERİSİ

Türkiye'nin KOBİ'leri çok önemsediğini ve G20 dönem başkanlığında KOBİ'lerle ilgili bir çok sorunu masaya yatıracaklarını da belirten Babacan, 'Küresel KOBİ Platformu' kurulması konusunda anlaşıldığını söyledi. Babacan, dünyanın bir çok ülkesinden gelecek KOBİ temsilcilerinin bu küresel KOBİ forumunda tüm sorunları ele alacağını dile getirerek bu girişimin sadece 2015 yılı için geçerli olmaması gerektiğini de söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153