banner171

Bahçeli: PKK neyse YPG odur

Bahçeli: PKK neyse YPG odur

Bahçeli: PKK neyse YPG odur
 MHP lideri Devlet Bahçeli Türkiye'nin YPG operasyonlarına karşı çıkanların vatan haini olduğunu söyledi.
MHP genel başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında partililere seslendi. Bahçeli YPG'nin terör örgütü olduğunu ve PKK'dan bir farkı olmadığını söyledi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

“Altını çizerek söylüyorum: PKK eşittir PYD. Dün Kobani'ye selam çakan Davutoğlu, aslında PYD'yi selamlamıştır. Şimdi bu teröristler Cerablus ile Azez arasında fitne saçmakta, kantonlarını birleştirme gayesi gütmektedir.

ABD'nin PYD'ye verdiği silahlar, şehitlere neden olmaktadır. ABD Rusya'yla aynı kümede hareket edip, Kürdistan'ın kuruluşunda şantiye şefliği yapmaya mı özenmektedir? Türk milleti, böyle rezil niyetlere pabuç bırakmaz.

Artık, ‘ey Amerika' demenin bir şey getirmediği görülmelidir. Türkiye'nin milli varlığını korumak için neyi yapmak gerekiyorsa yapılmalıdır. AKP hükümeti korkmasın. Türk milleti bütün düşmanlara karşı birdir, beraberdir. Türk milletinin bütün bunlara göğüs germeye Allah'ın izniyle gücü yetecektir.”

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU DA AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da hem uluslararası kamuoyuna hem iç kamuoyuna aynı sözlerle yüklenmiş "Bizim için terör örgütü PKK neyse YPG de odur" demişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153