banner171

Başbakan'dan 4 Eski Bakanla ilgili Karara İlk Yorum

Başbakan Davutoğlu, "Biz komisyonu kendimiz kurduk. Süreçte müdahale de bulunmadık. Şimdi herkesin komisyondan çıkan rapora saygı duyması gerekir." dedi.

Başbakan'dan 4 Eski Bakanla ilgili Karara İlk Yorum
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 ay sonra partisinin grup toplantısında kürsüye çıktı ve muhalefet liderlerine yüklendi. Başbakan Davutoğlu, Soruşturma Komisyonu'nun 4 eski bakanla ilgili verdiği Yüce Divan'a göndermeme kararı ile ilgili, "Biz soruşturma komisyonunu AK Parti olarak kurduk. Süreç esnasında hiçbir müdahalede bulunmadık. Şimdi herkesin soruşturma komisyonundan çıkan rapora saygı duyması gerekir detayları beklemesi gerekir. Yüce meclisimiz bu konudaki nihai kararını aynı hukuki normlar içinde verecek." dedi.
Davutuoğlu "parti içinde tartışmalar yaşanıyor yönünde" çıkan haberleri sert bir dille yalandı ve "Birileri AK Parti içinde bir tartışma çıkarmak isterse onlara vereceğimiz cevap da açıktır… 4.Murat'a atfedilen güzel bir söz vardır: Geçme namerd köprüsünden, Ko aparsın su seni, Yatma tilki gölgesinde, Ko yesin aslan seni. Biz tilki gölgesinde hiçbir zaman yatmadık. Ak Parti birliğini hiç bozmadı. Yoluna hep kendi tayin ettiği şekilde devam etti. Bizim milletimiz de bizi asla aslanlara yem etmedi. Biz aslanlara karşı mücadele ettik ama arkamızda hep milletin gücü vardı." dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153