banner171

Bayhan: Adıyaman'ın hizmetkarı olacağım

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Nevzat Bayhan, temayül yoklamasında kendisine ilk üç sırada yer veren hemşehrilerine teşekkür etti....

Bayhan: Adıyaman'ın hizmetkarı olacağım

Memleketi Adıyaman'dan milletvekili aday adayı olan Kültür A.Ş eski Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Aday adaylığı müracatını yaptığı ilk günden itibaren Adıyamanlı hemşerilerinden büyük destek aldığını ifade ederek, seçilmesi halinde hemşerilerinin hizmetkarı olacağını söyledi.

Hafta sonu AK Partide aday adaylarına yönelik yapılan delege temayül yoklamasında Nevzat Bayhan'ın 71 aday aday içinde üçüncü sırada yer almıştı.

Başarılı projeleri ile 2011 yılında Avrupa Kültür Büyükelçisi, 2008'de Miniatürk ile Yılı En İyi Müze Ödülü, Kurduğu Kültür AŞ Yayınlarıyla 2009 ESKADER En İyi Kamu Yayıncılığı Ödülü'nü alarak isminden söz ettirmeyi başaran Nevzat Bayhan, 2009 yılında en başarılı kültür bürokratı seçilmiş, 2011 yılında Avrupa Kültür Büyükelçisi unvanını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın elinden almıştı.  Bayhan, "Tüm başarılarımı ve tecrübelerimi Adıyamanlı hemşehrilerimin hizmetine sunacağım' dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153