banner171

Canlı yayında Alaton kavgası!

Karşıt görüşlü Fikri Akyüz ile Mehmet Faraç’ın tartışması canlı yayına damgasını vurdu. Ünlü işadamı İshak Alaton’un, Abdullah Öcalan’ın ev hapsiyle ilgili açıklamalarını değerlendiren Mehmet Faraç, Fikri Akyüz’ün konuşmasının arasına girmesine çok sinirlendi.

Canlı yayında Alaton kavgası!

Canlı yayında Alaton kavgası!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Faruk Mangırcı’nın hazırlayıp sunduğu “Yüksek Gerilim” programı sert tartışmalara sahne oldu.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Faruk Mangırcı’nın hazırlayıp sunduğu “Yüksek Gerilim” programı hararetli tartışmalara sahne oldu.

Karşıt görüşlü Fikri Akyüz ile Mehmet Faraç’ın tartışması canlı yayına damgasını vurdu. Ünlü işadamı İshak Alaton’un, Abdullah Öcalan’ın ev hapsiyle ilgili açıklamalarını değerlendiren Mehmet Faraç, Fikri Akyüz’ün konuşmasının arasına girmesine çok sinirlendi

Fikri Akyüz’den “Ahlaksız” diye bahseden Mehmet Faraç, sinirlerine hakim olamayarak, Akyüz’e canlı yayın esnasında ağzına geleni saydı. Moderatör Faruk Mangırcı ortamı sakinleştirmek istediyse de bunda başarılı olamadı.

Kendisine hakaret edildiğini söyleyen Fikri Akyüz ise bu şartlar altında programa devam edemeyeceğini söyledi ve canlı yayını terk etti. Bir anda şaşkına dönen moderatör ve diğer konuklar ne yapacaklarını şaşırdı. Programın moderatörü Faruk Mangırcı, kısa bir suskunluğun ardından canlı yayınına devam etti.

.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153