banner171

CHP İstanbul İl Başkanlığı için sıkı mücadele başladı

CHP’de Genel Başkan değişimi ve talepleri konuşulurken asıl savaş il teşkilatlarında sürüyor. İşte İstanbul için yaşanan çekişme ve başroldeki üç isim...

CHP İstanbul İl Başkanlığı için sıkı mücadele başladı
 CHP'de Genel Başkanlık yarışı ve kurultay tartışmaları sürerken bir yandan il örgütlerinde de sessiz ama büyük mücadeleler yaşanıyor. İlk kongrelerine hazırlanan CHP teşkilatlarında özellikle İstanbul Başta olmak üzere bir çok isim yeni dönem için kulis çalışmalarına başladı. İstanbul'da 3 ismin öne çıktığı konuşuluyor.
İSTANBUL İL BAŞKANI KİM OLACAK?

CHP İstanbul İl Başkanlığı için bu yarışa resmen olmasa da fiilen girmiş 3 isimden söz ediliyor. Bu üç ismin Süleyman Çelebi, Çetin Sosyal ve Cemal Canpolat… Genel Başkan değişikliğinin de gündemde olduğu partide merkezin kimi desteklediği bilinmezken Cem Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği de olan Alevi kimliği ile bilinen İşadamı, PM üyesi Cemal Canpolat ismi ön plana çıkıyor.

SALICI ÇELEBİ'DEN, TEKİN SOSYAL'DAN YANA

Öte yandan eski İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve arkadaşlarının Süleyman Çelebi'nin başkanlığından yana olduğu belirtiliyor. Buna karşın İstanbul'da güçlü olduğunu sık sık dile getiren Gürsel Tekin'in ise Çetin Soysal isminin arkasında olduğu konuşuluyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153