banner171

Davutoğlu: Bizi koalisyona muhtaç etmeyin

Davutoğlu: Bizi koalisyona muhtaç etmeyin

Davutoğlu: Bizi koalisyona muhtaç etmeyin
 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Yenikapı'daki 'Büyük İstanbul Mitingi'nde milyonlara seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Yenikapı mitinginde açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, "Allah, bizi 1 Kasım'dan sonra koalisyona da muhtaç etmesin. Mührünüzü öyle sağlam basın ki, eşinizi, çocuğunuzu, komşunuzu, öyle sağlam götürün ki sandığa, ne olur beni bir daha Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile muhatap etmeyin" dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

BAHÇELİ'YE HANGİ DİLDE EVET DEDİRECEĞİZ?

"Sayın Bahçeli'nin evet dediğini duydunuz mu? Ya bir kere de Allah aşkına milletin 'Hayır'ı için Evet de. Ne teklif götürdüysek Hayır dedi. Peki ne yapar Bahçeli, köşesinde oturur, terörle mücadele diye başkasına görev verir. Benim bildiğim MHP'liler devletini korur. Ona birinin Evet demeyi öğretmesi lazım da hangi dilde öğreteceğiz bilmiyorum. Milletin lugatını unutan, evet diyebilir mi millete.

O ÇANTAYI BİZİM YANIMIZDA NİYE AÇMADIN?

Taban koalisyon istiyordu. MHP tabanından olumlu mesajlara rağmen reddetti. Söze gelince, kimse ondan daha fazla bağıramıyor. Yine hakaretler küfürler iftiralar atmış. Siyasi nezaketten nasibini almamış. Bayramlık ağzını her açtığında öfke kusuyor. Ya bir kere de tebessüm et. Sayın Bahçeli, o televizyon ekranlarında açtığın çantayı, bizim yanımızda niye açıp da okumadın?

SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇTI

Siyasi parti demek sorumluluk almak demektir. Bahçeli sorumluluk almaktan kaçtı. Bahçeli daha 4 yıl önce partisinin üzerinde ameliyat yapmaya çalışanlara, bugün selam duruyor. Sayın Bahçeli, o televizyonlarda açtığın çantayı bizim yanımızda niye açmadın? Ama gel beraber terörle beraber mücadele edelim dediğimizde kaçacak delik ararlar.

PUSLU HAVADA ÇAKALLAR ORTAYA ÇIKAR

İşte puslu havada çakallar ortaya çıkar. Bahçeli ülkenin en çok ihtiyaç duyduğu anda sorumluluktan kaçtı. Böyle bir günde elini taşın altına koymayacaksan ne zaman koyacaksın. "

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 22:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153