banner171

Erdoğan, Fransa'nın asıl amacını deşifre etti

Başbakan Erdoğan: "(Fransa'daki oylama) Bu düşünce özgürlüğüne herşeyden önce ters bir tartışmadır, müzakeredir. Sadece mayıs ayında yapılacak bir seçime yönelik yatırımdır"

Erdoğan, Fransa'nın asıl amacını deşifre etti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Temennim odur ki, senato, Fransa'yı kendi değerleriyle çatışan bir ülke konumuna düşürmez. Çünkü, şu anda görüştükleri konu, Fransa'nın özgürlükler noktasında bugüne kadar iddialı olduğu başlıkları inkarı haline gelmektedir. Bu bir defa düşünce özgürlüğüne ters bir tartışmadır. Sadece Mayıs ayında yapılacak seçime yönelik bir yatırımdır. Ama görüyoruz işte, on binlerce kardeşimiz, soydaşımız Türkler, Paris'te bir araya geldiyse bunun geleceğe yönelik ne gibi yankı uyandırılacağını ortaya koymaktadır'' dedi.

Başbakan Erdoğan: "(Fransa'daki oylama) Senato, Fransa'yı geçmişinden bugüne değerleriyle çatışan bir ülke konumuna düşürmez. Çünkü şu an görüştükleri bu konu Fransa'nın özgürlükler noktasında bugüne kadar iddialı olduğu konuların inkarı haline gelmektedir"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

* "Bu düşünce özgürlüğüne herşeyden önce ters bir tartışmadır, müzakeredir. Sadece mayıs ayında yapılacak bir seçime yönelik yatırımdır"

* "Bugün burada alınacak karara göre bizim de vereceğimiz başka bir karar var"

* "(Arınç'ın Başbakan'ı tutuklarlar mı sözü) Böyle birşeyde olası bir Fransa ziyareti olur mu o da düşünülür"

* Başbakan Erdoğan: 3. köprüyü milli bütçeden yapma kararını verdik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153