banner171

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birbirine girdi

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu bu kez kasetler için karşı karşıya geldi!

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birbirine girdi

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki kaset polemiği kızışıyor! Siyaseti sarsan kaset iddialarıyla ilgili bugün ilk kez konuşan Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin gizli çekilmiş görüntüleri seyretmekten zevk aldığını iddia etti. CHP liderinin bu sözlerine partisinin Kütahya mitinginden cevap veren Erdoğan, kasetlerle ilgili Kılıçdaroğlu'nun sorumlu aramak yerine etrafına bakmasının yeterli olduğunu söyledi.

Önce MHP'yi ardından da CHP'yi sarsan kasetler, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nu bugün bir kez daha karşı karşıya getirdi. Partisinin Uşak mitinginde kasetlerle ilgili imalı da olsa AK Parti'yi suçlayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın gizli çekilmiş kasetleri izlemekten zevk aldığını iddia etti. İşte Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ı kızdıran sözleri:

''Kimse telefonlarımızı dinlemeyecek. Kimse özel hayatımıza müdahale edemeyecek. Bir bakın Allah aşkına, gizli çekilmiş kasetlerin görüntülerini seyretmekten zevk alan bir iktidar var. Allah aşkına böyle bir şey olur mu? Sabah konuşuyor kaset, akşam konuşuyor kaset. Ya kardeşim, çekil odana seyret, bize ne? Ne derdin var bizimle? Bu milletin derdi kaset mi Allah aşkına? Çocuklar aç, çiftçi perişan, iş yerleri kapandı. Tutturmuş bir kaset diye. Kasete bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum. Bir de öyle merakları var bunların.''

ERDOĞAN'DAN JET CEVAP

Kılıçdaroğlu'nun Uşak'tan yönelttiği bu ağır sözlere Erdoğan'ın cevabı ise geçikmedi. Partisinin Kütahya mitinginde Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, kasetlerle ilgili Kılıçdaroğlu'nun etrafına bakması gerektiğini söyledi. AK Parti'nin böyle çirkin işlerden fayda beklemeyeceğini söyleyen Erdoğan, CHP ve MHP'yi halka havale etti. İşte o sözler:

''CHP Genel Başkanı uzaklara bakmasın, AK Parti'ye bakmasın, eğer sorumlu arıyorsa dönsün kendine ve yanı başındakilere baksın. AK Parti böyle çirkin işlerin içinde asla olmaz. Böyle çirkin işlerden fayda beklemez. Bunları fırsat olarak görmez ve kullanmaz. Ben CHP'yi de MHP'yi de milletime havale ediyorum. Ben onları kasetleriyle, kendi iç didişmeleriyle baş başa bırakıyorum. Biz işimize bakacağız, biz Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153