banner171

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başrol teklifi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na başrol teklifi

Başbakan Erdoğan'ın Kars mitinginde hedefinde yine Bahçeli ve Kılıçdaroğlu vardı. Bahçeli'yi doktorlara değil millete havale ederken, Kılıçdaroğlu'nun da fıkra gibi genel başkan olduğunu söyledi. Yalancılıkla suçladığı Kılıçdaroğlu'nu televizyon dizisinde başrol oynamaya davet etti.

İki liderin üslubunu eleştiren Erdoğan, Bahçeli'yi çok kızdıracak sözlerle yüklendi:

"Bahçeli 19 Mayıs'ta nefret dolu açıklamalar yapıyor. Ben kendisini doktorlara, psikologlara değil milletime havale ediyorum. Milletim 12 Haziran'da sandıkta üslup ve dil dersi verecek."

NAHCIVAN'DAN "UCUBE" MEKTUBU

Erdoğan ayrıca Nahcıvan Meclis Başkanı'nın Kars'taki İnsanlık Anıtı'nın yıkılmasına destek verdiği mektubu seçim meydanında okudu.

Kılıçdaroğlu'nun şaka gibi genel başkan olduğunu söyleyen Başbakan, CHP liderini istismarcılıkla suçladı ve Samsun'da vefat eden bebeği örnek gösterdi:

FIKRA GİBİ ŞAKA GİBİ GENEL BAŞKAN

"Ana muhalefet Partisinin başkanını da çirkin iddia ve itirafları ile başbaşa bırakıyorum. Şaka gibi fıkra gibi genel başkan... Samsunda yoksul bir ailenin çocuğu vefaat etti. Duydunuz... CHP genel başkanı bu bebek üzerinden günlerce propaganda yaptı. Kendi belediyesi sınırında olmasına rağmen devlet yardım etmiş olmasına rağmen hala o bebeği istismar ediyor. Bebeğin annesi çıktı "bari bebeğimi mezarında rahat bıraksınlar, acım katlanıyor" dedi. Ben böyle bir insafsızlığa vicdansızlığa ne söyleyim..."

DİZİDE BAŞROL OYNA

Kendisini televizyona düelloya çağıran Kılıçdaroğlu'nu bir dönem 'yalan rüzgarı' adlı dizide başrol oynamaya çağırdı:

"TV'ye çıkalım diyor iki de bir ne kadar meraklısın... Madem öyle bir dizi vardı Yalan Rüzgarı o diziyi sana uyarlasınlar her gün oyna..."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153