banner171

Fetullahçı suç örgütü DHKP-C'li adaya çalışıyor

Fetullahçı Suç Örgütü Hatay’da DHKP-C’nin solisti Hilmi Yarayıcı’ya oy topladığı ortaya çıktı. DHKP-C’ye insan kaynağı sağlayan Grup Yorum’un solisti olan Hilmi Yarayıcı ile birlikte seçim çalışmaları yapan Hatay’daki Paralel örgüt, kapı kapı dolaşarak CHP’li adaya oy topluyor.

Fetullahçı suç örgütü DHKP-C'li adaya çalışıyor
 

Fetullahçı Suç Örgütü ’da ’nin solisti Hilmi Yarayıcı’ya oy topladığı ortaya çıktı. DHKP-C’ye insan kaynağı sağlayan Grup Yorum’un solisti olan Hilmi Yarayıcı ile birlikte seçim çalışmaları yapan Hatay’daki Paralel örgüt, kapı kapı dolaşarak ’li adaya oy topluyor.

7 Haziran seçimlerine bütün gücüyle asılan, sürekli operasyonlar yaparak siyaseti ve ekonomiyi kilitlemeye çalışan Paralel Suç Örgütü, tüm elemanlarını sahaya sürerek  ve HDP'ye oy topluyor. 

DHKP-C'Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYINA OY TOPLUYORLAR

Fetullahçı Suç Örgütü 'da 'nin solisti Hilmi Yarayıcı'ya oy topladığı ortaya çıktı. DHKP-C'ye insan kaynağı sağlayan Grup Yorum'un solisti olan Hilmi Yarayıcı ile birlikte seçim çalışmaları yapan Hatay'daki Paralel örgüt, kapı kapı dolaşarak oy topluyor. Hatay'daki Alevi vatandaşlarımızı da tahrik etmeye çalışan örgütün DHKP-C'nin adayına oy toplaması Paralel örgütün tabanından büyük tepki topluyor. 

DHKP-C'Lİ ADAYA OY İSTEYEN ABİLER VE ABLALAR HER YERDEN KOVULUYOR!

Gazetemizi arayan Hataylı vatandaşlar, Paralel Suç Örgütü'nün evleri ve işyerlerini ziyaret ederek DHKP-C'li adayın propagandasını yaptığını, seçmenin bu durumdan çok rahatsız olduğunu, Fetullahçı abilerin ve ablaların gittikleri her yerden kovulduklarını belirtiyor. 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA KULLANILIYOR!

Üniversite öğrencilerinin de Paralelin bu kirli propagandasına alet olduklarını söyleyen okurlar, aileleri de çocuklarına sahip çıkmaya davet ediyor. "8 Haziran'da AK Parti gidecek ve biz eski gücümüze kavuşacağız" vaatleriyle öğrencilerin ve saf insanların kandırıldığını söyleyen Hataylı vatandaşlar, yetkililerin insanların beyinlerini yıkayan bu karanlık örgüte yönelik acil önlem alınması gerektiğinin altını çiziyorlar. 

ŞEHİT SAVCI'YA İŞKENCE MÜZİĞİ GRUP YORUM'DAN!

Hilmi Yarayıcı'nın solisti olduğu Grup Yorum, geçtiğimiz ay Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşen savcı suikastinde eylemlerin söylediği marşlarla gündeme gelmişti. Bu olay "Şehit Savcı'ya işkence müziği Grup Yorum'dan" başlığı ile gazetelere haber olmuştu. Grup Yorum'a ait olan marşlar nedeniyle polis bir dizi operasyon başlatmış, örgüt evi gibi çalışan müzik merkezlerindekiler gözaltına alınmıştı.

HİLMİ YARAYICI: SURİYELİLERE EV VERMEYİN!

Hilmi Yarayıcı da geçtiğimiz aylarda Suriye'den gelen mülteciler için "bu insanlara kiralık ev vemeyin" kampanyası başlatarak insanların Suriye'ye ölüme gönderilmesini istemiş ve kamuoyundan büyük tepki toplamıştı. DHKP-C'nin solisti Hilmi Yarayıcı'nın Paralel Suç Örgütü tarafından desteklenmesi, bu kirli ittifakı birkez daha gözler önüne seriyor! 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153