banner171

Gürsel Tekin’den MHP’ye İhsanoğlu yanıtı

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, MHP'nin 'Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermediniz' eleştirisine yanıt verdi.

Gürsel Tekin’den MHP’ye İhsanoğlu yanıtı
 CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin basın mensuplarıyla iftar programında bi raraya geldi. Tekin, iftar yaptıktan sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
MHP'nin CHP'yi meclis başkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklememesi üzerinden eleştirisini Tekin, “Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki yetkililerin bu öfkelerini anlamakta zorluk çekiyorum. Galiba biraz suçluluk psikolojisidir. Biz hiçbir siyasi partinin tercihini sorgulamayı kendimizde hak olarak görmeyiz. Sayın Genel Başkanımıza ve Sayın Baykal'a saldırıları gerçekten üzülerek izliyorum. Bu bir suçluluk psikolojisidir” şeklinde yorumladı.

Tekin, gazetelerde son zamanlarda onlarca satılık otel ilanlarının bulunduğuna dikkat çekerek, meclis başkanlığını AK Parti'ye karşı kaybetmelerinin bir yenilgi olmadığını ve meclis başkanlığını kazanmak için akla gelebilecek her yolu denediklerini kaydetti. Erken seçimin ülke için faydalı olmayacağı düşüncesinde olduğunu belirten Tekin, bu sürecin erken seçimi gerektirmeyecek bir süreç olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153