banner171

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül'ün anlaştı iddia ediliyor

CHP'den İstanbul Belediye Başkanı adayı olacağı konuşulan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün önü açıldı. Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'ün adaylığı konusunda uzlaşmaya vardığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül'ün anlaştı iddia ediliyor
ROTAHABER / ÖZEL
CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını bir an önce belirleyip harekete geçme yolunda yürütülen çabalarda önemli mesafe alındı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Sarıgül ile anlaştığı öğrenildi.

CHP'de İstanbul'dan sorumlu danışman olarak tanıtılan Rasim Bölücek, hızlı başladı. Mart 2014 Yerel Seçimler için kurulan karargahta faaliyete başlayan Bölücek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Mustafa Sarıgül ile görüştü.

Tarafların ön şartlarını ortaya koyduğu görüşmenin bu akşam Borsa Restoran'da yapıldığı öğrenildi. Rotahaber'in edindiği bilgiye göre; Büyükşehir adayı olması durumunda, Sarıgül'ün Sarıyer ve Şişli belediye başkan adaylarını belirleme yetkisi istediği belirtiliyor. Sarıgül'ün yeniden aday olmasını istediği bir başkan, bir de bir daha aday gösterilmesini istediği iki başkan buluyor.


Haberin Devamı İçin Lütfen Linki Tıklayınız

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153