banner171

Kılıçdaroğlu'na sürpriz çağrı! Gelin birleşelim

Cumhuriyet Halk Partisi'nde ayrılık ve istifaların olduğu bu dönemde Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi.

Kılıçdaroğlu'na sürpriz çağrı! Gelin birleşelim
 İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Kılıçdaroğlu'na buradan çağrı yapıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu, altı okta, cumhuriyetçilikte, milliyetçilikte, halkçılıkta, devletçilikte, laiklikte ve devrimcilikte birleşelim" dedi.

BİRLİKTE İLAN EDELİM
Perinçek, Kırklareli'de partilileri ile bir düğün salonunda bir araya gelerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP ile altı ok altında birleşme çağrısında bulundu. 24 saat içinde birleşmeye hazır olduklarını belirten Perinçek, Ankara'ya giderek Atatürk heykeli önünde birleşmeyi ilan edebileceklerini söyledi.

TELEFONLA İKNA EDİN!
Partililerine Kılıçdaroğlu ve partililerini telefon ile arayarak birleşme çağrısını kabul etmesi yönünde ikna etmelerini isteyen Perinçek, "Kılıçdaroğlu'na buradan çağrı yapıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu, altı okta, cumhuriyetçilikte, milliyetçilikte, halkçılıkta, devletçilikte, laiklikte ve devrimcilikte birleşelim.

Ricciardone ile otelin arka odalarında birleşmeyelim. Oraya hiç birimizin yüreği sığmaz, ciğeri sığmaz, bilinci sığmaz. Açık bir birleşme çağrısı yapıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağındaki altı okta, o programda birleşelim" şeklinde konuştu.
Kaynak : AA

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153