banner171

MHP'li Metin Özkan'dan CHP'ye Erdoğan tepkisi

MHP'linin Başdanışmanı Metin Özkan CHP'yi eleştirdi.

MHP'li Metin Özkan'dan CHP'ye Erdoğan tepkisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Medya ve İletişimden sorumlu Başdanışmanı Metin Özkan, katıldığı televizyon programında HDP'yi yine sert bir dille eleştirdi.

İşte Özkan'ın açıklamaları:

Bir CHP Milletvekili, Selahattin Demirtaş ile seçim gecesi havaalanında birbirine çak yaparak, Erdoğan'ı ve Ak Parti'yi nasıl alt ettik dedi. Bu zihniyeti biliyoruz, görüyoruz. Dolayısıyla CHP ile HDP'nin ortak bir ağızdan MHP'ye saldırmasını yadırgamadık. Önemli değil. Söyleyen söylediğiyle kalır.

Önemli olan şudur: İnsanlar bir şeyi tükürdüğü zaman ertesi gün yalamayacak oturup.

"YARIN MHP'DEN ÖZÜR DİLERLER"

Bugün MHP'yi eleştirenler, yarın gerçekten bu oyunun içinden kendileri çıkar ve kendileri bu oyunun içinde bulurlarsa o zaman MHP'ye de büyük bir özür borçları olduğunu şimdiden söylemek gerekir. 

"ERDOĞAN KARŞITLIĞINDNA PRİM ELDE ETMEYE ÇALIŞMASINLAR"

Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığından kimse prim elde etmeye kalkmasın, Erdoğan'ı yok edelim derken PKK ile ya da onun siyasi uzantısı ile kims ebizi aynı çuvala sokamaz.

"MHP'Yİ BLOK MLOK İÇİNE SOKMAYIN"

MHP bugün başka yarın başka konuşmaz dyen Özkan, "Kılıçdaroğlu hala yüzde 60'lık bloktan bahsediyor. MHP'yi blok mlok içine koymayın. Bizim kendi ilkelerimiz ve kaydelerimiz var."

"PKK İLE BİZİ AYNI ÇUVALA KOYMAYIN"

"Biz asla HDP ile aynı koalisyon içinde yer almayız. Bizi onlarla aynı cümle içinde dahi kullanmayın. PKK ile bizi aynı çuvala koymayın." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153