banner171

Mustafa Sarıgül: İstanbul'da oyumuzu artırdık

Seçimi kaybettiğinden beri basın mensuplarının karşısına nadir olarak çıkan Mustafa Sarıgül, Sarıyer'de seçimi sadece kağıt üzerinde verdiklerini ve bundan kesinlikle emin olduğunu söyledi.

Mustafa Sarıgül: İstanbul'da oyumuzu artırdık
 CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak seçilemeyen Mustafa Sarıgül, teşekkür ziyaretleri kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ziyaret etti. Burada seçimi kaybetmediğine dair oy hesabı yapan Sarıgül, "Hiçbir mazeretin altına sığınmak istemiyorum. Ancak bilesiniz ki aldığımız bir seçimi gerçekten kağıt üzerinde verdiğimiz konusunda kesinlikle ve kesinlikle eminim." dedi.

Sarıgül şunları söyledi:

"GEÇEN SEÇİMLERE GÖRE TOPBAŞ'TAN DA ÇOK OY ALDIK"
"Burada bir itirafta bulunayım. Biz sandıklara yeteri kadar hakim olsaydık yeteri kadar arkadaşımız olsaydı bugün sonuç çok başka yerde olurdu. Bunu parti olarak yeni baştan gözden geçirmemiz gerekiyor. Neden böyle bir durum oldu? Nasıl oldu? Çünkü sonuçta yurttaşlarımız 1 milyon 100 bin oy bize fazla verdi. Şöyle değerlendirmemiz lazım. İstanbul’a katılan diğer yerlere baktığımız zaman biz Topbaş’tan da çok fazla geçmiş seçimlere göre oy almış oluyoruz. AK Parti’nin İstanbul’da yükselttiği oy sadece 100 bin. Bizim oyumuz 1 milyon 100 bin. Nedenlerini kendi içimizde konuşacağız. En iyi şekilde değerlendireceğiz.



"SEÇİMİ KAYBETMEDİĞİMİZDEN KESİNLİKLE EMİNİM"
Hiçbir mazeretin altına sığınmak istemiyorum. Ancak bilesiniz ki aldığımız bir seçimi gerçekten kağıt üzerinde verdiğimiz konusunda kesinlikle ve kesinlikle eminim. Bu noktada da İstanbul halkı adına üzgünüm.Çünkü bizim projelerimiz son derece iyiydi. O projelerin hayata geçmesi için elimizden gelen bütün çabayı en iyi şekilde göstereceğiz. Büyükşehir Meclisi’ndeki arkadaşlarımız da iktidarın vaat etmiş olduğu özellikle 5 yılda 437 kilometre biz bunun takipçisi olacağız"En sonhaber

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153