banner171

Ünal: Bu yürüyüşün 15 Temmuz'un alternatifi gibi sunulmasının ne anlama geldiğini CHP'li sözcülerden açıklamasını bekliyoruz

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Ünal, 'Acaba CHP 15 Temmuz'u gölgelemek için yaptıkları adalet yürüyüşünü de bir araç haline getirecek diye sormadan edemiyoruz. 15 Temmuz'un karşısında adalet yürüyüşü gibi kimlerin destek verdiği son derece açık olduğu bir yürüyüşü 15 Temmuz'u alternatifi gibi sunulmasının ne anlama geldiğini CHP'li sözcülerden açıklamasını bekliyoruz. Acaba CHP'liler ağızlarından baklayı mı çıkardılar?' dedi.

Ünal: Bu yürüyüşün 15 Temmuz'un alternatifi gibi sunulmasının ne anlama geldiğini CHP'li sözcülerden açıklamasını bekliyoruz
 AK Partili Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
 
AK Parti'nin 15 yıldır siyaseti güçlendirmesiyle birlikte, teşkilatların organize hareket etmesiyle birlikte devletimizin ele geçirmek için asker kılığındaki teröristlere dönük nasıl bir mücadele içerisinde olduğunu da gördük. Bu milletin topyekün ölümüne kendi demokrasisini nasıl müdafaa ettiğini göndük. Millet o gece kendi iradesine sahip çıktı. Meclisine sahip çıktı. Seçtiği lideriyle beraber seçtiği liderine sahip çıktı. 15 Temmuz'un önemi ne kadar itibarsızlaştırlmak istense de kıymeti, önemi, bu milletin nasıl bir destan yazdığını unutmadık, unutmayacağız. Birilerinin 'kontrollü darbe', 'başarısızlığa mahkum edilmiş darbe' diyerek birilerin perdelenmesine izin vermeyeceğiz.
 
CHP'NİN ÖNCELİKLE BUNU ANLAMASI GEREKİYOR
 
Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları 15 Temmuz'u nasıl okuyorlar, açıkçası şaşkınlık içerisinde okuyoruz. Bu herşeyden önce meselenin anlaşılmadığı ya da kasıtlı olarak ifade edilmek anlamına gelir. Biz sokakta yok edilmek istenen  demokrasimizi 15 Temmuz gecesini demokrasimizi müdafaa ettik. 15 Temmuz'un yıldönümünde bir anma, hatırlama düzenleyeceğiz. Bu millet 29 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttu. Bu demokrasi nöbetlerini Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine yaptı ve yine Cumhurbaşkanımızın işareti ile tamamlandı. Cumhurbaşkanlığını kıymetli yapan bu milletin teveccühüdür. CHP'nin bunu anlaması gerekiyor. Bu milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanıdır.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153