banner171

Albayrak: 'Terim kalsaydı 4. yıldızı takmıştık'

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak: 'Terim kalsaydı 4. yıldızı takmıştık'
 Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın içinde bulunduğu sorunların yönetim ve teknik ekip devamlılığının olmamasına bağlayarak, "Fatih Terim kalsaydı. Bu geçen sezon 4. yıldızı takmıştık. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum" dedi.
'HAMZAOĞLU DOĞRU TERCİH'

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine getirdikleri Hamza Hamzaoğlu'nun ne kadar doğru bir tercih olduğunu gösterdiğini vurgulayan Abdurrahim Albayrak, "Futbolda her şey vardır. Bunun sözünü veremeyiz ama şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için de çok sevdiği, inandığım, sürekli aklımda olan sevgili Hamza Hamzaoğlu hocamızı takımın başına getirdik. Hocamız, Florya'ya geldikten sonra hiç olumsuz bir şey ile karşılaşmadık. Yıllardır düşündüğüm şeyin doğru olduğunu anladım" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, şampiyonluk yarışının 5 takım arasında geçeceğini kaydederek, "Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor hatta Bursaspor'un bile şampiyonluk yarışında var. Kimin kadrosu genişse, kim daha çok koşarsa ve şansı yanındaysa o şampiyon olacak" ifadesini kullandı.

"İNŞALLAH ALİ DÜRÜST'Ü BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İKNA EDERİZ"

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı, Sportif AŞ yöneticisi ve eski ikinci başkanlardan Ali Dürüst'ü mayısta yapılacak seçimli genel kurulda aday olması için ikna etmek istediklerini söyledi.

Ali Dürüst'ün başkan adayı olup olmayacağıyla ilgili bir soru üzerine, Dürüst'ün kulüp işlerini çok iyi bilen bir yönetici olduğunu belirten Albayrak, "Ali Dürüst, hiçbir zaman kulübü zora sokmayacak birisi. Arkadaşım olduğu için gurur duyuyorum. Şimdi bile Türk Telekom Arena'da kuruşuna varıncaya kadar hesap edip çalışıyor. Yıllarca kulübün içinde yer aldı. İnşallah mayıs ayına kadar Ali Dürüst'ü ikna eder, başkan adayı yaparız. Ama ciddi bir ekonomik sıkıntı olduğunu unutmamak lazım. Yoksa hangi başkan gelirse gelsin işi çok zor. Sadece Ali Dürüst değil Galatasaray camiasından birçok aday çıkacağına inanıyorum. Galatasarau'a yakışan da odur. Biz kazanırız, başkası kazanır önemli değil ama kazananın yanında olur, onlarla çalışırız. Galatasaraylılık bunu gerektirir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153