banner171

BAĞLARBAŞISPOR BÜYÜK ÜMİTLERİN YOLUNA TAŞ KOYDU.

BAĞLARBAŞISPOR BÜYÜK ÜMİTLERİN YOLUNA TAŞ KOYDU.

BAĞLARBAŞISPOR BÜYÜK ÜMİTLERİN YOLUNA TAŞ KOYDU.

 İstanbul 2. Amatör Lig 12 Grupta oynanan Gaziosmanpaşa derbisinde Bağlarbaşıspor Büyük Ümitler ile 3-3 berabere kaldı . karşılaşmada 6 golün yanında 2 Bağlarbaşı 1 de Büyük ümitlerden olmak üzere 3 kırmızı kart çıktı. 

Büyük Ümitlere 1. Amatör kümeye çıkması için 3 puan gerekiyordu . Alınan 1 puanla umutlarını haftaya taşıyan Büyük ümitlerspor bu hafta ligden çekilen Çağrım Marmara’dan oynamadan 3 puan alacak. Ve puanını 39 yapacak. 2 puan önde bulunan Şehreminispor ise Lider Abidei Hürriyet ile karşılaşacak. İkili averajı iyi olan Büyük Ümitlerspor ligden çıkabilmesi için rakibinin berabere veya yenilmesini bekleyecek.

Gazi stadında oynanan karşılaşmaya Konuk ekip daha atak başladı. Ve 5 dakikada Fehmi vasıtasıyla golünü buldu. Tecrübeli futbolculardan oluşan Bağlarbaşıspor 12 dakikada Genç Enginle durumu 1-1 yaptı. İlk yarıda karşılıklı ataklar vardı ancak başka gol olmadı ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın 2 yarısına hızlı başlayan ev sahibi 49. Dakikada Nurinin penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Bu gole Büyük Ümitler 60. Dakikada Aykutla cevap verdi.Doğan kendi kalesine attığı golle Bağlarbaşıspor’u 3-2 öne geçirdi. Son noktayı ise Büyük Ümitlerden Sedat koydu karşılaşmada 3-3 berabere sonuçlandı. Karşılaşma sonrası sahada istenmeyen olaylar vardı ancak kısa zamanda önlendi.

HABER – FOTOGRAF ;EROL EFTEKİN

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153