banner171

Cluj'dan G.Saray'a kötü haber!

Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki kader maçında Romanya'da CFR Cluj'un konuğu olacak Galatasaray'a Rumen ekibinden kötü haber geldi. Cluj'un iki yıldız futbolcusunun sakatlıktan kurtulduğu ve temsilcimize karşı forma giyebilecekleri öğrenildi. Öte yandan G.Saray'da sakatlığı süren Elmander ve cezalı Felipe Melo mücadelede forma giyemeyecek.

Cluj'dan G.Saray'a kötü haber!
 Cluj'un Portekizli Teknik Direktörü Paulo Sergio, Rumen basınına yaptığı açıklamada sakatlığı bulanan Modou Sougou ve Rafael Bastos'un maça yetişebileceklerini açıkladı. Başarılı teknik adam, "Sougou ve Bastos şu anda iyi durumdalar ve karşılaşmada oynayabilirler" şeklinde konuştu.
"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Galatasaray karşısında 3 puanı alan taraf olmak istediklerini belirten Paulo Sergio, "Ben karşılaşmalara beraberlik için hazırlanmam. Daima kazanmak isteyen bir teknik adamım. Ve yarın da kazanmak için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Kadroda bulunacak oyunculardan daha çok takım olarak neler yaptıklarının sonucu belirleyeceğini belirten Paulo Sergio, "Biz takım olarak bir şeyler yapmaya çalışan bir ekibiz. Sougou ve Bastos'un maça yetişmesi önemli ancak oyun sistemi futbol dinamikleri içerisinde önemli bir yer tutuyor. Oyuncularımızın ortaya koyacağı karakter de bizim için belirleyici olacaktır" şeklinde konuştu.

İKİ ÖNEMLİ İSİM

Cluj'da sakatlığı düzelen ve Galatasaray karşısında kadroda olması beklenen Modou Sougou ve Rafael Bastos, Rumen ekibinin en tehlikeli silahları olarak gösteriliyor.

İstanbul'da oynanan karşılaşmada forma giyemeyen Senegalli golcü Sougou, bu sezon eleme turunda gösterdiği performansla Cluj'u Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan isim olurken; Rafael Bastos, Cluj adına Devler Ligi'nin en başarılı isimlerinden birisi oldu.

Modou Sougou, Cluj formasıyla çıktığı 4 Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında 3 gol atarken; Rafael Bastos, H Grubu'ndaki ilk karşılaşmada deplasmanda Braga'ya 2 gol atarak takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Rafael Bastos, Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada da forma şansı bulmuştu.Mynetspor

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2012, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153