banner171

Emenike'den flaş açıklamalar!

Fenerbahçe'den gidişi olay olan Emenike önemli açıklamalarda bulundu.

Emenike'den flaş açıklamalar!

Sarı-Lacivertli taraftarlar, F.Bahçe formasıyla göremedikleri Emenike'yi Kadıköy'de Spartak Moskova formasıyla görünce büyük bir burukluk yaşadı...

3 Temmuz'da yaşanan o kaotik günlerde apar topar ayrılma kararı alıp Rusya'ya transfer olan Emanuel Emenike, o dönem yaşadıklarını ve gelecek planlarını Habertürk'e anlattı: Moskova'ya gitmek kendi kararımdı. Çünkü nezaretten çıktıktan sonra zihinsel olarak kendimi iyi hissetmiyordum, üzerimdeki baskı yüzünden gitmek istedim. Bunu kariyerim için yapmalıydım. O süreçte gerçekten çok kötüydüm. Aniden gitmek zorunda kaldım. Duygusal biriyim, inanın çok ağladım. Ama o günler geride kaldı. Beynimde artık o günlere ait hiçbir şey yok.

"ASLA KÖTÜ DAVRANILMADI"

Polis tarafından yabancı şubede ifade verirken kötü muameleyle karşılaştığım iddia edilmiş, böyle bir şey asla olmadı. Kimse zor kullanmadı. Türkiye'ye şimdi geldiğimde mahkemeye de çıktım. Benim için çok zor bir gündü, ama Tanrı'ya şükrediyorum ki her şey iyi sonuçlandı. Türkiye'ye ne olursa olsun tekrar geleceğimi söylemiştim. Gelemeyecek diyenlere yanıldıklarını ispat ettim. Türkiye'ye ben ne zaman istersem o zaman gelirim!"

"AZİZ BAŞKANIN DA ELİNİ ÖPERDİM"

"Aykut Kocaman çok sevdiğim bir antrenör. Onu ne zaman görsem her zaman saygıyla yaklaşırım. F.Bahçe'deyken bana oğluymuşum gibi öğütler verdi. Bu şekilde yaklaşımından dolayı ben de Rusya'daki ilk maçta ona babama gösterdiğim saygıyla yaklaştım. Aziz başkanla hiç karşılaşmadım. Ancak görseydim onunla da Aykut Kocaman'la selamlaştığım gibi selamlaşırdım."

"HEMEN ÇAY İSTEDİM"

"Tekrar Türkiye'de bulunmaktan çok mutluyum. Burada arkadaşlarım, sevenlerim var. Çok özlemiştim. Özellikle de çayı... Ayak basar basmaz ilk istediğim şey çaydı. Hemen iki bardak içtim. Türkiye'de düşmanlarım da olsa arkadaşlarım da olsa herkesi çok seviyorum."

"BÜLENT ATAMAN'LA BİRLİKTE TAKILIRDIK"

"Karabük-F.Bahçe maçında sakattım. Bazı insanlar sakat olmadığımı söyledi. Onlar takımıma ve sevenlerime ihanet ettiğimi düşünüyor ama gerçekten sakattım. Yücel İldiz hocamın söyledikleri için üzgün olamam. Çünkü hocam bana çok yardım etmiştir, baba gibi yaklaşmıştır. Zor dönemlerden beraber geçtik. Hakkında asla kötü bir şey düşünmem. Bülent Ataman'a da kırgın değilim, olmayacağım da. Takımdaki en iyi arkadaşlarımdan birisiydi, beraber takılırdık. Ondan sonra sonra neler oldu, bilmiyorum. Bir yerde görsem kesinlikle selamlaşırım."

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ FENERBAHÇE"

"F.Bahçe taraftarına, ‘Kalsaydı, geçen sezon şampiyon olurduk' düşünceleri için teşekkür ederim. Çünkü hala ne kadar iyi olduğumun farkında değilim. İnsanlar böyle şeyler söyledikleri zaman ekstra motivasyon oluyor. Bence Türkiye'nin en iyi takımı F.Bahçe. Onların içindeydim, o takımın parçası olmuştum. Onlar bir aile gibi, her zaman bir aradalar. Kurada F.Bahçe'yle eşleşeceğimizi biliyordum, bunu gerçekten hissettim ve öyle oldu."

"ALEX'İ GÖREMEYİNCE ŞAŞIRDIM"

"Alex çok iyi bir oyuncu. Moskova'da takımda yoktu, onu görmeyince çok şaşırdım. Neler olduğunu bilmiyorum. Aslında oynayıp oynamamak farketmez. Bir futbolcu için her zaman iyi ve kötü dönemler vardır. Belki de onun için kötü bir zamandı ve o yüzden oynamadı."

"YÜZDEKİ KIRIŞIKLIKLARDAN YAŞI ANLAYAMAZSINIZ"

"Yaşım hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bir şeyi de kanıtlamak amacında değilim. Benim sağlık raporlarım var. Bunlara bakmak yeterli. Böyle bir şeyi yüzümden, kırışıklıktan ya da başka bir şeye bakarak anlayamazsınız. Yüz ifademden, boyuma bakarak buna karar veremezsiniz. Bu yüzden istediklerini söylesinler."

KAYNAK: Habertürk


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153