banner171

Fatih Terim haklı çıktı

Fatih Terim haklı çıktı

Fatih Terim haklı çıktı

Brezilyada Flamengo'da top koşturan Ronaldinho'nun yaptıkları artık bardağı taşırmaya başladı. Kendi taraftarından dahi tepki görmeye başlayan Ronaldinho'nun disiplinsiz davranışları ülke basınında da büyük yankı uyandırıyor.

Vanderlei Luxemburgo yönetiminde daha hazırlık kampındayken insomnia ve diyare gibi rahatsızlıkları öne sürerek antrenmanlara katılmayan ve sonrasında Luxemburgo'yla yaşadığı tartışma sonrasında teknik direktörün işine mal olan Ronaldinho, şimdi de bambaşka bir skandalla ortaya çıktı.

Brezilya'nın Lance! Gazetesine göre yıldız oyuncu bu sefer de konjonktivit nedeniyle çıkmadığı bir antrenman sonrasında evinde parti verirken görüntülendi.

Yine aynı gazetenin haberine göre ertesi gün Flamengo'da antrenman sırasında bir arkadaşının “Sen deli misin? Antrenmana katılmayıp evde nasıl patri verirsin?” sorusuna “Bu saatten sonra beni kim değiştirecek ki?” şeklinde cevap veren Ronaldinho'nun sahada da son derece kötü performans göstermesi hem taraftarı, hem de kendisine haftada 125 bin pound ödeyen Flamengo yönetimini düşündürüyor.

Ronaldinho, sezon ortasında Ünal Aysal tarafından Fatih Terim'e teklif edilmiş, tecrübeli hoca oyuncunun hem pahalı, hem de dengeleri bozabilecek yapıda olması nedeniyle reddetmişti.(Eurosport)



Kaynak : //www.spor3.com/fatih-terim-hakli-cikti-1215680h.htm#ixzz1nfy2Mj4x

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153