banner171

Fatih Terim'den Transfer Müjdesi!

Fatih Terim, transfer yapacaklarını söyledi

Fatih Terim'den Transfer Müjdesi!
SENATÖR HAKAN ŞÜKÜR
Galatasaray  Teknik Direktörü Fatih Terim , programın konuğu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün "Transfer var mı? Santrafor lazımsa" şeklindeki şaka yollu sorsunu yine şaka yollu yanıtlarken, "Senin gibisi varsa daha ne olur. İnsanın senin gibi golcüsü olursa problem olmaz. Futbolda uzun yıllar önemli hizmetler verdin. Şimdi de senatörümüz olacaksın. En az futbolda olduğu kadar ülkeye hizmet edeceksin" dedi. 

TRANSFER YAPACAĞIZ
Hocam transfer var mı? sorusunu ise Terim, "Ben transfer konusunu duydum, konuyu çektim ama ısrarla soruyor. Yöneticilerimizle transfer için çalışıyoruz. 9 Eylül'e ligin ertelenmesi bizim de olayları tekrar gözden geçirmemizi, hatta acele etmememizi gerektiren bir durum ortaya çıkardı. O yüzden dikkatli davranıyoruz. Ama transferimiz var. Dikkat ediyoruz. Bize önce teknik olarak iyi iş yapsın, ekonomik olarak da uygun olsun. O kararı vermeye çalışıyoruz" şeklinde yanıtladı. 

Hazırlık maçları oynayacaklarını yineleyen Terim, "Burada en önemli konu iki tane milli takım kampı var. Bir tanesi yarın öbürgün başlayabilir. Türkiye - Estonya'yla oynayacak. Bizim 10-12 oyuncumuz gidiecek. Ondan önce Fiorentina'yla oynayacaktık. Ama o başka bir tarihe ertelendi. 14'üne bir maç almaya çalışıyoruz.
17'sinde Atina'da Olympiakos'la, 24'ünde İspanya'da Real Madrid'le oynayacağız. 28'inde bir maç düşünüyorduk ama arefeye geliyor, önü bayram ama 14'ünde TT Arena veya dışarıda da oynayabiliriz, ona karar vereceğiz. O hazırlık maçını da Napoli'yle ayarlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ELMANDER VE BAROS'UN FORMU
Milan Baroş ve Elmander'in durumlarını da değerlendiren Fatih Terim, "Bazen yeni Hakan Şükür'ler deniliyor, ama yeni Hakan Şükür'ler bulmak kolay olmayacak. Temennimiz o yönde ama kolay olmuyor. Nelerden geçtiğimizi düşündüğümde korkuyorum o gün tekrar yaşanır mı diye. Baros'u kazanmak için hareket edeceğimi söylemiştim. Şu anda o yönde gidiyoruz. Baros'un formu bizim için önemli. Elmander çok iyi profesyonel ve çok iyi bir insan. Dolayısıyla bu iki arkadaşımız her halükarda bizim güvendiğimiz isimler ama yine oraya bir ismi alabiliriz. Almak için de çalışıyoruz. O iki arkadaşımızın form durumu da kararımızı etkileyecektir" şeklinde konuştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153