banner171

Ramazan Bereketi Sokakta Paylaşılıyor

Sultangazi Belediyesi, geleneksel sokak iftarlarının ilk adresi Malkoçoğlu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi oldu. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın da vatandaşlarla birlikte orucunu açtığı sokak iftarında vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Ramazan Bereketi Sokakta Paylaşılıyor

On bir ayın sultanı ramazanda Sultangazililer sokak iftarlarında bir araya geliyor.

Sultangazi Belediyesi tarafından her gün ayrı bir mahallede düzenlenen sokak iftarlarında Sultangazililer Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyor. Sokak iftarlarının ilk adresi ise Malkoçoğlu Mahallesi oldu. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde kurulan sokak iftarında vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini bir arada paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da vatandaşlarla beraber orucunu açarak; geleneksel sokak iftarlarını Ramazan boyunca sürdüreceklerini söyledi. Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Altunay, “İki senedir sürdürdüğümüz sokak iftarlarını bu sene de kesintisiz hizmetinize sunuyoruz. Bir yanda “Belediye İftar Çadırı”mız bir yanda sokak iftarlarımız diğer taraftan “Çorba Çeşmelerimizle” Ramazan’da açım diyen ve evine yetişemeyen herkese ulaşarak iftarlarını açmalarını sağlayacağız. 120 bin vatandaşımızın bu hizmetlerden faydalanmasına ön ayak olacağız” dedi.
 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153