banner171

Pazariçi Köprülü Spor Kaptanı Kemal Gönülkırmaz Başakşehir Spor Maçını yorumladı!

Pazariçi Köprülü Spor Genel Kaptanı Kemal Gönülkırmaz Başakşehir Kartla Spor Maçını yorumladı.

Pazariçi Köprülü Spor Kaptanı Kemal Gönülkırmaz Başakşehir Spor Maçını yorumladı!
 
Futbol müsabakalarına gelen seyirciler aslında çok şanslılar. Hem Tiyatro izlemiş oluyorlar hem de futbol müsabakası izliyorlar.
05.Kasım.2016 Cumartesi günü Başakşhir Kartal Spor ile oynadığımız maç tam bir traji komik bir oyundu. Maçın hakemi futbolcu kardeşlerimizin emeğine saygısızlık etti.
 
Maç çekişmeli devam ederken takımımız bulduğu bir pozisyonla 1-0 öne geçti. Devrenin sonlarında oluşan bir karanbolde birinci perde açıldı ve hakem sahne aldı uyduruk bir penaltı ile durum eşitlendi ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı.
 
İkinci yarı takımımız hücum üstünlüğünü ele geçirdi. Bulduğumuz iki net pozisyonu rakip kaleci gole izin vemedi. Takımımızın bir atağında futbolcumuza faul yapıldı. Avntaj kuralının işleyeceği örnek bir pozisyon olmasına rağmen hakem oyunu durdurdu ve rakibi  4 e 3 yakaldığımız pozisyonumuzu engelledi.  Gelişen bir diğer atağımız da defans oyuncusu kornele çıkardı hakem aut atışını gösterdi. Defans oyuncusu kornel demesine rağmen kararını değiştirmedi.
 
Oyunun sonlarına doğru rakibimizin geliştirdiği bir pozsyon aut ile sonuçlandı. Rakip takımın futbolcularının bile anlam veremediği Penaltı kararı ve futbolcumuza çift sarıdan kırmızı kart göstermesi adeta tiyatro nun finaliydi.
 
Oyunun son dakikasında sanırım maçtaki en doğru kararı vermişti pozsyon yüzde yüz penaltı idi ve doğru kararı verdi. Maçı takımımız yediği üç penaltı goleyle mağlup olarak tamamlamıştı.
 
Tribünde yanımızda oturan rakip takım seyircilerinin de ortak görüşü iki uyduruk penaltı ile maçı kaybetmiş olduk. Maçın bana göre kaharamanı rakip takımın kalecisi idi kendisini tebrik ediyorum.
 
Bu sezon hakemler sebebiyle kaybettiğimiz sekiz puan oldu. Ayazağa maçında resmen hakem puanımızı çalmıştı. Çeliktepe Spor maçında penaltımızı iptal eden , golü verdikten sonra iptal eden bir hakem ve bu hafta sonu resmen takımımızı katleden br hakem.
 
Sonuçta tüm takımlara başarılar dilerken , emek en yüce değerdir felsefemizle hakem kardeşlerimize lütfen biraz daha dikkatli olun ve gördüklerinizi verin ki sizlere saygı duyalım nihayetinde sizlerde EMEKÇİ kardeşlerimizsiniz.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
KİŞİNALI
KİŞİNALI - 8 yıl Önce

adaletsiz turuncu formalı düdükler puanlarımızı emeklerimizi çalıyor. genel kaptanımızı tepkilerinden dolayı kutlarım.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153