banner171

Savcıdan olay sözler

Savcıdan olay sözler

Savcıdan olay sözler

Şike davası eski savcısı Mehmet Berk'in, “Balyoz gibi bunun da 3-4 ay konuşulup biteceğini sandık ama yanılmışız. Cemaatten olsak sadece bazı yöneticileri almakla yetinir miydik? Ali Koç'u, Murat Özaydınlı'yı almaz mıydık” demesi şaşkınlık yarattı.

Türkiye’yi sarsan şike soruşturmasını yürüten, iddianameyi hazırlayan savcı Mehmet Berk’in, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e yaptığı açıklamalar, gündeme bomba gibi düştü. Savcı Berk, davanın hayatını allak bullak ettiğini ifade ederek, özetle şunları söylemişti: “Şike davasını açtığımızda, bunun da Balyoz gibi 3-4 ay konuşulup biteceğini sandık. Ama yanılmışız. Böyle bir noktaya geleceğini hiç tahmin etmedik. Bize cemaatçi diyorlar. Çocuklarımın üzerine yemin ederim ki, cemaatle bir ilişkimiz yok. Cemaatin Fenerbahçe’yi ele geçirme arzusu; bizim cemaatle ilişkimiz olsa, sadece bazı yöneticileri almakla yetinir miydik? Ali Koç’u, Murat Özaydınlı’yı almaz mıydık? Çocukluğum, gençliğim Fenerbahçeli olarak geçti. Bunları isteyerek mi yaptım sanıyorsunuz.

Artık maç seyretmeye gidemeyeceğim, çocuğumun boynuna Fenerbahçe fularını takamayacağım.”

‘Kendisini aklama çabası’

Şike davası eski savcısının sözleri Fenerbahçeli taraftarlar arasında sosyal medyada gün boyu tartışılırken, ağırlıklı olarak şu görüşler dile getirildi: “Ali Koç ve Murat Özaydınlı’yı hiçbir delil olmadan alabilirmiş. İşte bu itiraftır; Demek ki, insanlar hiçbir delil olmadan da alınabiliyor. 3-4 ayda unutulacağını sanmış. Fenerbahçe taraftarı, bunu 3 ay değil, sonsuza kadar unutmayacak. Sayın Savcı, günah çıkarıyor ve kamu vicdanı önünde kendisini aklamaya çalışıyor.”



Kaynak : //www.spor3.com/savcidan-olay-sozler-1416155h.htm#ixzz1zvGxYSlT

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153