banner171

Wesley Sneijder, Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?

Son günlerde Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in parası ödenmediği için serbest kalma ihtimalinin olduğu haberlerine Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas son noktayı koydu.

Wesley Sneijder, Galatasaray'dan Ayrılıyor mu?
 Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Adnan Nas, bir televizyon programına telefonla bağlanarak yaptığı açıklamada, Hollandalı yıldızın takımda kalacağını belirtti. Nas, gelişmelerin olabileceğini ama durumun kontrolleri altında olduğunu vurgulayarak, "Zaten UEFA kuralları gereği bu böyle birer ikişer münferit olaylar değil. Kulüplerin tümüyle mali işleri UEFA’nın kurallarına tabi. Siz bir tane ödemeyi düşünüyorsunuz, biz bin ödemeyi düşünüyoruz. Gereksiz ayrıntılarla çok uğraşıyorsunuz gibi geliyor bana. Sneijder meşhur futbolcu diye herhalde onu biraz haber yapmak zorunda kaldınız. Geçmişteki Ribery olayı gibi bir vakanın olmasına meydan vermeyiz, o bakımdan müsterih olun" dedi.
HOLLANDA BASININDAN ŞOK İDDİA

Hollanda basınından De Telegraaf gazetesinde yer alan haberde, sarı-kırmızılılarla sözleşmesi 2016'da dolacak Sneijder'in, kulüpten 1 milyon avro alacağının bulunduğu ve futbolcunun, kontrat süresi dolmadan takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Gazeteye konuşan Hollandalı futbolcu, "Kulüpten alacağım olduğu doğru. Galatasaray, finansal sorunu çözmek için çalışıyor" dedi.

Bu durumu dert etmediğini ve Hollanda'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynayacağı grup maçlarına yoğunlaştığını vurgulayan Sneijder, "Menajerim Galatasaray yönetimi ile iletişim halinde ve soruna çözüm arıyorlar" ifadesini kullandı.

ESKİ HOCASI NABIZ YOKLUYOR

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in ülkesinde yaptığı açıklamalar, futbol gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ücretini alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurması halinde serbest kalabilecek olan tecrübeli futbolcu, son iki gündür İngiltere basınında geniş yer buldu.

Ada'da çıkan haberlere göre, Hollanda milli takımınından eski hocası Lous Van Gaal'in bu yıl başına geçtiği Manchester United, Sneijder'i Ocak ayında bonservis ücreti ödemeden transfer etmek için harekete geçti bile. Öyle ki, Van Gaal'in eski öğrencisiyle bir görüşme yaptığı ve transfer için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında

Öte yandan Sneijder'in ise Galatasaray'da kalmaktan yana olduğu ancak sıkıntıların devam etmesi halinde takımdan ayrılmayı düşünebileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153