banner171

Süleyman Soylu,Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin nerede?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na "Senin şerefin ve namusun nerede?" diye seslendi.

Süleyman Soylu,Kılıçdaroğlu'na: Senin şerefin nerede?
 AK Parti Kaletepe delege seçimine katılan Soylu, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a "Senin şerefin ve namusun nerede?” diye seslendiğini belirterek, "Senin şerefin ve namusun nerede?" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bir tezgah kurduğunu belirten Soylu, "BDP’yi himaye edecek ya, Selahattin Demirtaş’ı himaye edecek ya, orda ki vandalizmli himaye edecek ya,  orada ki yakın batmayı himaye edecek ya, AK Parti hükümetimizi ve bu ülkeyi yarına taşımak için büyük bir emek gayretleri ortaya koyanları bir şekilde suçlayacaktır. Selahattin Demirtaş’a PKK kadrolarına da BDP’li sorumsuz siyasetçilere  Kılıçdaroğlu koruyucu annelik yapmaya çalışıyor. Yaptığı odur. Saldırmasının temel sebeplerinden bir tanesi de odur. Buradan CHP’lilere sesleniyorum. Ey Cumhuriyet Halk Partililer, Türk bayrağına saldıranlara, yakanlara, Atatürk büstünü devirenlere koruyucu annelik gerçekleştiren Kılıçdaroğlu’na hesabını sorun ve bu partinin başından bunu altın." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153