banner171

Alkışlar İmdat KAMACI ve Erzurumlulara

Sultangazi Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen iftar programında bir araya gelen iş adamları derneğin başlatmış olduğu yardım seferberliğine katkı sunarak Somali’de yaşanan açlık felaketine duyarsız kalmadılar.

Alkışlar İmdat KAMACI ve Erzurumlulara

Sultangazi Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen iftar programında bir araya gelen iş adamları derneğin başlatmış olduğu yardım seferberliğine katkı sunarak Somali’de yaşanan açlık felaketine duyarsız kalmadılar. Sultangazi Erzurumlular Derneği binasında düzenlenen iftar programında konuşan dernek başkanı İmdat Kamacı, 3 ayda 30 bin çocuğun açlık felaketinden dolayı yaşamını yetirdiğini ve bu felakete sesiz kalamayacaklarını ifade etti.

 

Sultangazi Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen iftar programına İlçe Müftüsü Ertuğrul Koyuncu, İlçe Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Sultangazi Erzurumlular Derneği Başkanı İmdat Kamacı, Erzurumluların her zaman milli iradenin yanında olduklarını söyledi. Somali’ye yardım amaçlı düzenlenen iftar programında hedeflerinin Ramazan Bayramı’na kadar Kızılay aracılığı ile Somali’ye bir kamyon dolusu gıda yardımında bulunmak olduğunu belirtti.

 

Birlik ve beraberlik mesajlarının da verildiği programda Erzurumlular Derneği’nin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendiren İmdat Kamacı, “Yaklaşık üç ay önce 150 öğrencimize giyim yardımında, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında da 35 öğrencimize burs hizmetinde bulunduk. Ayrıca. Sultangazi’de 12 ilçe ve köy derneklerimizle beraber çeşitli etkinlikler düzenledik. Ama bugün buraya Somali’de yaşanan felakete seyirci kalmamak adına toplandık. 3 ayda 30 bin çocuk açlık felaketinden dolayı yaşamlarını yetirdikleri felakete bir nebzede olsa çare olmak istiyoruz.

Sultangazi Erzurumlular Derneği olarak Kızılay’ın başlatmış olduğu kampanyaya destek vererek bir kamyon dolusu gıda yardımında bulunmak ve Somali’de ki kardeşlerimizin dertlerine bir nebze de olsa çare olmak istiyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Somali’ye göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153