banner171

Başkan Altunay Cebeci Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti!

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı "yerinde yerel" STK ve İş Adamları Komisyonunun, çalışmasının durağı, bu kez Cebeci Mahalle Muhtarlığı oldu. Mahalle esnafının ve vatandaşın öneri ve dileklerine kulak verildi.

Başkan Altunay Cebeci Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti!
 Ziyaretlere AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat ATIM, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Ceylan, Fevzi Dülger, Av. Hacı Orhan ve İlçe Başkan Yardımcısı İmdat KAMACI katılarak, sorunları ve önerileri yerinde birinci ağızdan alarak, çözüm önerileri geliştirmeye gayret ediyorlar.
Cebeci Mahallesinin en ivedi sorunlarının başında gelen taş ocakları ve okullar hakkında bilgiler alan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY bu sorunun kesin çözüm noktası ilgili bakanlığın olduğunu söyledi. Her Cebeci Mahallesine geldiğinde aynı sorunla ve soruyla karşılaştığını ifade eden Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, belediye olarak bir çok girişimde bulunarak sorunu en asgari’ye indirgemeye çalışıyoruz “dedi.

Okul sorunu konusunda projeleri olduklarını Cebeci sınırları içerisinde yapılacak bir lisenin önemli oranda sorunu halledeceğini ifade etti.

Sultangazi on beş mahalle içerisinde, Cebeci Mahallesinin daha şanslı olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY, Birçok yeni konseptin bu mahalle sınırları içerisinde yükseldiğini söyledi. Cebeci parkının güzelliği ve büyüklüğü bu mahalleye ayrı bir renk kattığını ifade etti.

Toplantıya Kastamonu İli Çatalzeytin ilçe Dernek Başkanı Adem Topçu, Başkan Yardımcısı Kadir Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Soru ve cevap biçiminde devam eden toplantı bazı ikramların ardından sonlandırıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153