banner171

Başkan Altunay Sivil Toplum Örgütleri ve Esnaflarla Birarada

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, periyodik aralıklarla sivil toplum örgüt temsilcileri, mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saban erken saatlerde Sultangazi Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan Başkan Altunay’ın sonraki adresi ise Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki esnaflar oldu.

Başkan Altunay Sivil Toplum Örgütleri ve Esnaflarla Birarada

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, periyodik aralıklarla sivil toplum örgüt temsilcileri, mahalle sakinleri  ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sultangazi Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (SESDER)’n düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan Başkan Altunay, SESDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altan ve üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe protokolünden katılımcıların olduğu programda konuşma yapan Başkan Altunay, Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Altunay, İlçeye yönelik yatırımların geleceğe dönük ve son teknolojinin  tüm imkanlarının kullanarak yapıldığını belirterek, “Birçok alanda mülkiyet sorununu çözdük. İlçemize yeni vizyon katacak fiziki mekanların ihaleleri yapıldı. Bir çok projeyi başladık ve hızla inşa çalışmaları devam ediyor” dedi,

 

Başkan Altunay konuşmasında çok fonksiyonlu Pazar alanları ve Kent Ormanı 2. Kısım yapım çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Altunay, daha sonra Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretinde Başkan Altunay’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve  Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

 

İlçe esnafının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Altunay, Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çam fidelerini hediye ederken, belediye hizmetlerinin anlatıldığı Sultangazi’de  36 Altınay isimli altı ayrı kitapçık çantası verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153