banner171

Başkan Cahit Altunay 2. Dönem İçin Tekrardan Aday Adayı Oldu!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ikinci dönem için yeniden göreve talip oldu.

Başkan Cahit Altunay 2. Dönem İçin Tekrardan Aday Adayı Oldu!
 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ikinci dönem için , 2014 yılı yerel seçimleri için aday adaylığı  olduğunu açıkladı.  Ak Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adaylığı törenine Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı ekip arkadaşları ve partililer yalnız bırakmadı.
 Yerel seçimler öncesinde Cahit Altunay’ın aday adaylık başvurusunu alan İlçe Başkanı Murat Atım, Başkan Altunay’a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi. 
Cahit Altunay, katılımcıları selamlayarak kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Altunay, 5 Yıl önce bu heyecanı birlikte yaşamıştık.2008 yılında Gaziosmanpaşa ilçesinden ayrılarak ilçe olan Sultangazi’nin sorunları 5 yılda çözülemeyecekti. Bizi zorlu bir 5 yıl daha bekliyor. Ama inanıyorum ki irade ortaya koyanlar için büyük bir problem teşkil etmez.” Şeklinde konuştu. Her zaman yanımızda oldunuz bizim azmimizi artırdınız. Sultangazi sevdasının hiçbir zaman bitmeyeceğinin altını çizen Altunay,

“Hiçbir zaman makam ya da koltuk sevdasında olmadım".Yalnızca, halkıma hizmet için, bu göreve yeniden talip oluyorum.
Bu iş bir ekip işidir. Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım’la çok uzun süredir beraber çalıştıklarını söyleyen Altunay, yeni kurulan bir ilçede teşkilatlanmanın ne kadar zor olduğunu hatırlattı. 5 yılda sorunlarının çözülmesinin imkansız olduğunu söyleyen Başkan Altunay görev süresi boyunca Çok eleştirildiklerini, çok zorluklar çektiklerini söyleyerek,eleştirilere maruz kaldıklarını ifade ederek, Az kaynakla çok iş yapmak için ticari mantıkla belediyemizi yönetmeye çalıştık.Her kurumdan yeterince yararlanmak ve ilçeye hizmet getirmek için gayret ettik. İşte bu çalışmaların devamı için yeniden Sultangazi’ye talibiz dedi.

Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Aday olmak nasip işidir. Ama kim aday olursa olsun AK Parti  teşkilatı her zaman sonuna kadar adayının arkasındadır” diyerek Başkan Altunay’a hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2013, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
ORASI KAMU KURUMUDUR
ORASI KAMU KURUMUDUR - 11 yıl Önce

"..ticari mantıkla belediyemizi yönetmeye çalıştık" diyor başkan.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153