banner171

Dernekler Kent Ormanı'nda Buluştu

İlkbaharın gelmesiyle birlikte hemşehri dernekleri Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’na koştu.

Dernekler Kent Ormanı'nda Buluştu
 Bir çok dernek düzenledikleri piknik ve kültürel etkinliklerle hemşehrileriyle bir araya geldi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da derneklerin Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda düzenledikleri kültürel etkinliklerine katıldı. Başkan Altunay, Ordu Darıcabaşı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Şah Hatay-i Cem Evi’nin etkinliklerine katıldı.
Sultangazi Kent Ormanları İstanbulluların ilgi odağı oldu. İlkbaharın gelmesiyle birlikte hemşehri dernekleri Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda bir araya geliyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hafta sonu derneklerin düzenlediği geleneksel pikniklerine katıldı.

Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı’nda Ordu Darıcabaşı Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin “Keşkek” gününe katılan Başkan Altunay, Şah Hatay-i Cem Evi üyeleriyle de piknik yaptı. Derneklerin gelenekselleşen toplantılarında bir arada olmaktan memnun olduğunu belirten Başkan Altunay, Sultangazi’ye kazandırdıkları Kent Ormanlarıyla ilçenin çehresinin değiştiğini söyledi.

Sultangazi Kent Ormanlarının eşsiz doğa manzarası karşısında piknik yapmanın keyfini yaşadıklarını kaydeden Başkan Altunay, “Halkımızın hizmetine açtığımız Sultangazi Kent Ormanlarıyla Gazi Mahallemize ayrı bir renk kattık. Alibey Havzası ailenizle, eşiniz ve dostunuzla rahatça gelip piknik yapabileceğiniz alanlara dönüştü” diye konuştu.

Derneklerin de Sultangazi Kent Ormanları’nı değerlendirmesinden mutlu olduklarını ifade eden Başkan Altunay, “Sultangazi Kent Ormanları’nı derneklerimizin bu tür etkinliklerle değerlendirmesiyle daha çok insanı ağırlama fırsatı yakalıyoruz. İstanbul’a hizmet eder boyuta gelen Sultangazi Kent Ormanlarımızı daha fazla kişiye tanıtmalıyız. Bu doğa manzarasından ve güzelliklerden herkes faydalanmalı” şeklinde konuştu.

Başkan Altunay, daha sonra Feshane’de düzenlenen 7. Giresun Günleri etkinliklerine katıldı. Giresun Dernekler Federasyonu’nun kurduğu stantları gezen Başkan Altunay, yöresel lezzetlerin tadına baktı.    

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2013, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153