banner171

ÖZNUR ALTINTAŞ,MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİP!

2015 genel seçimleri için AK Parti'den bomba istifa haberi geldi.

ÖZNUR ALTINTAŞ,MİLLETVEKİLLİĞİNE TALİP!
AK Parti Sultangazi eski Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Öznur Altıntaş ,görevinden istifa etti.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) kararına göre, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak için isteyenlerin istifaları devam ediyor.

7  Haziran 2015’te gerçekleştirilecek olan genel seçimler için AK Parti Milletvekilli Aday Adaylığı için , Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Öznur Altuntaş  bu sabah itibarıyla  görevinden istifa etti.
 
ÖZNUR ALTINTAŞ KİMDİR ?
Öznur Altıntaş 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Yozgatlıdır. 1999 yılında Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra kazandığı Sakarya Üniversitesi Sağlık Hiz. Mes. Yüksekokulu’ndan 2002 yılında mezunoldu. Siyasi hayatına 2006 Gaziosmanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, sonrasında Sultangazi Kurucu Başkan Yardımcılıkları ( Dış İlişkiler, AR-GE), Sultangazi Kadın Kolları Başkanlığı, İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, 2. Bölge Başkanlığı, Mali ve İdari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. İSMEK kurs merkezlerinden birinde 2007 yılından bu yana Yönetici olarak çalışmaktadır.
2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Sultangazi Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 23:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Turan
Ahmet Turan - 9 yıl Önce

belediye meclis üyelerinin istifa etmemeleri söylenmişti beşir atalay tarafından. mkyk kararı bu doğrultuda idi. bu hanımefendi neden istifa etti acaba? aday koyulmayacağı önceden söylenen bir kişi neden istifa eder ? yoksa mkyk kararı hiçe mi sayılacak ?

Ahmet bozoklu
Ahmet bozoklu - 9 yıl Önce

herkesin kendi kararı.saygı duymak lazım

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153