banner171

Başkan’a Akşemsettin Mahallesi’nde Sıcak Karşılama...

Akşemsettin Mahallesi Cihat Sokak'ta bir sitenin çöken istinat duvarının onarım ve sağlamlaştırma çalışmalarını yerinde inceleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a semt sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Başkan’a Akşemsettin Mahallesi’nde Sıcak Karşılama...
Başkan’ı karşılarında gören semt sakinleri her sorunlarını çözmek için büyük çaba harcayan, kar, yağmur, çamur,  gece gündüz demeden çalışmalar gerçekleştiren Remzi Aydın’a çok teşekkür ettiler.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi Cihat Sokak'ta geçtiğimiz ay çöken istinat duvarı ile ilgili olarak devam eden onarım ve sağlamlaştırma çalışmalarını yerinde inceledi. Aydın, vatandaşların soğuk kış günlerinde mağduriyet yaşamaması için gece gündüz çalışan Belediye Fenişleri Müdürlüğü yetkililerine de teşekkür etti.
KAR YAĞIŞI ALTINDA SICAK KARŞILAMA
Başkan Remzi Aydın, kar yağışı altında, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldığı sırada, kendisini gören semt sakinleri yanına geldiler. Başkana sarılarak teşekkürlerini ileten semt sakinleri “Başkanım sizi çok seviyoruz, her zaman yanınızdayız. Her zaman dualarımız, desteklerimiz sizinle.” dediler.
Başkan Remzi Aydın da bu sıcak karşılama için semt sakinlerine teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduğunu ve Eyüp’ü İstanbul’un gözdesi haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153