banner171

Sultangazi Belediyesi 7 yıldızlı pazar yeri temel atma töreni büyük katılımla gerçekleşti.

Sultangazi Belediyesi 7 yıldızlı pazar yeri temel atma töreni büyük katılımla gerçekleşti.

Sultangazi Belediyesi 7 yıldızlı pazar yeri temel atma töreni büyük katılımla gerçekleşti.

Sultangazi Belediyesi’nin 7 yıldızlı pazar alanları ve hizmet tesisi yapım hamlesi devam ediyor. Sultançiftliği Mahallesi’nden sonra İsmetpaşa Mahallesi’nde de 7 Yıldızlı Pazar Alanı ve hizmet tesislerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 7 ayrı üniteyi içinde barındıran tesiste; mahalle pazar yeri, bilgi evi, aile sağlığı merkezi, kurban kesim yeri, afet merkezi, otopark, park- çay bahçesi bulunuyor.

Sultangazi Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’nde yapılacak olan 7 Yıldızlı Pazar Alanı ve Hizmet Tesisleri’nin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, Meclis üyeleri, muhtarlar, gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Altunay, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Yapılan tüm yatırımlarda Sultangazi’nin geleceğine yön verecek projeler olduğuna dikkat çeken Başkan Altunay, İsmetpaşa Mahallesi’ni çok fonksiyonlu pazar alanına kavuşturmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Sultançifliği Mahallesi’nde 7 Yıldızlı Pazar alanlarının ilkinin inşaatını başlattıklarını belirten Başkan Altunay, kısa bir zamanda bu tesisin açılışını yapacaklarını söyledi.

İsmetpaşa Mahallesi’ndeki pazar alanını ise yıl sonuna kalmadan hizmete gireceği müjdesi veren Başkan Altunay, şunları söyledi:

“İsmetpaşa Mahallemizde en büyük sıkıntı pazar alanıydı. Ordu Caddesi’ni her ziyaret ettiğimizde bu sıkıntının kaldırılması yönündeki talepleri sürekli alıyorduk. Bunun için düğmeye bastık ve bugün pazar alanımızın ilk harcını atıyoruz . Temelini attığımız tesisler 7 ayrı fonksiyondan oluşuyor. Pazarcı esnafımız burada tezgahlarını açacak. Mahalle sakinleri ise bu tesisi oto park olarak kullanabilecek. Aile sağlığı merkezi, bilgi evi bu tesiste hizmet verecek. Tesiste ayrıca çay bahçesi, yeşil alanlar, kurban kesim yeri ve sığınak olarak kullanılacak. Bu çok yönlü konseptin açılışını da sizlerle birlikte yapacağız.”

AK Parti İstanbul Milletvekili Öğütken de konuşmasında Sultangazi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğütken, “Sultangazi’nin her yerinde değişim ve gelişim var. Birlikte daha güzel projelere imza atmak için elbirliğiyle çalışacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ise yaptığı konuşmada; Sultangazi’nin yeni bir ilçe olması dolayısıyla hizmetleri almasında güçlü bir sahiplenme duygusuyla hareket ettiklerini söyledi. Babuşçu, “Burada yaşayan insanlar hizmetlerin en kalitelisini, en niteliklisini hak eden insanlardır. Enerji nakil hatlarının yeraltına alınması için başlatılan çalışmaların da en kısa zamanda tamamlanması için çaba gösteriyoruz. Belediye Başkanımız ve ekibinin inançlı çalışmalarıyla hak ettiğiniz bütün hizmetlere en kısa zamanda ulaşacaksınız” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından protokol üyeleri uzaktan kumanda butonuna basarak, İsmetpaşa Mahallesi 7 Yıldızlı Pazar Alanı’na ilk harcı birlikte attılar.

İsmetpaşa Mahallesi 7 Yıldızlı Pazar Alanı

İsmetpaşa Pazar Alanı ve Hizmet Tesisleri binası, 11 bin 260 m2 inşaat alanı ve 2 bin m2 peyzaj alanından oluşuyor. 7 ayrı üniteyi içinde barındıracak tesiste; mahalle pazar yeri, bilgi evi, aile sağlığı merkezi, kurban kesim yeri, afet merkezi, otopark, park- çay bahçesi bulunuyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153