banner171

Sultangazi Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde Hizmete Açıldı

Sultangazi Belediyesi Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sultangazi Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde Hizmete Açıldı
 Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit’in katıldığı açılış töreninde Sultangazi’nin her geçen gün yaşadığı değişimle cazibe merkezine dönüştüğüne vurgu yapıldı.
Sultangazi Belediyesi Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde, törenle hizmete açıldı. Cebeci Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.  

Programın açılış konuşmasını yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; hayata geçirilen vizyon projelerle Sultangazi’nin, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Başkan Altunay, “Artık Sultangazi yeni vizyon projelerin üretildiği yer olarak insanların zihninde yer etmektedir” dedi.

Cebeci Sosyal Tesisleri ile Prestij Cadde’nin ailelerin rahatça vakit geçireceği bir alan olduğunu belirten Başkan Altunay, “Aile çay bahçesinde ailenizle çaylarınızı yudumlayabilir; çocuklarınızın oyun alanlarında vakit geçirmesini izleyebilirsiniz. Sadece yayalara açık olan Prestij caddede yürüyüşler yapabilir; lale şeklindeki oturma gruplarında dinlenebilirsiniz. Tesis ve caddemiz, okuluyla  dinlenme ve eğlence yeriyle bir bütünlük arz ediyor” ifadelerini kullandı.
Cebeci Mahallesi sakinlerine Cebeci Hizmet Tesisleri’nin yapımına başlanacağının müjdesini veren Başkan Altunay, 14 fonksiyonu içinde barındıran tesis ile pazar alanları başta olmak üzere birçok hizmetin bir arada yer alacağını söyledi.

Programda konuşan İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Sultangazi’nin büyük bir değişim içinde olduğunu söyledi. Yiğit, “Başkan Altunay ve ekibi burada harika projeler üretti. Sultangazi yapılan çalışmalarla daha rahat bir nefes aldı. Kendisini ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.    

Programda söz alan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Sultangazi’nin İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Eskiden Sultangazi sokaklarında yürünemediğini kaydeden Kuzu, “ Her yer çamurdan geçilmiyordu; perişan haldeydi. Belediyeler hizmet yeridir; yereldeki işlerin çözülmesidir.  Hizmetlerde kesintisiz çalışmak ve istikrar önemlidir. Sultangazi sizlerin teveccühüyle diğer ilçelerle yarışacak konuma gelecektir” ifadelerini kullandı.  

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı da konuşmasına Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladı. Sultangazi’deki değişimin izlerine dikkatli bakılması gerektiğini belirten Bahçekapılı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sultangazi’nin tozlu, topraklı, yıkık kaldırımları ve asfaltsız caddelerinden prestij yollarının açılışına geldik. Anadolu illerinde görmenin pek de mümkün olmadığı sosyal tesislerin Sultangazi’nin her mahallesinde bulunması inanılmaz bir şey. Başkan Altunay’ı ve ekibini takdir ediyorum”.

Protokol üyeleri daha sonra Cebeci Sosyal Tesisleri ve Prestij Cadde’nin açılış kurdelesini keserek, vatandaşlarla birlikte gezdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153